>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Wydaje mi się, że dzisiaj buki zastawiły pułapkę w meczu Herthy z Gladbach. Kurs 2.15 na over 2,5 kiedy w ostatnich 7 meczach tych drużyn minimum 3 bramki padały. Nie da się logicznie wytłumaczyć tego kursu. Albo to błąd albo podpucha
ale gadlbach ost duzo gra to raz, dwa ost ma sporo underow , tydzien temu 0-0, cos tam sie zacielo, a hertha to tez nie hegemon ofensywy, imo 1-1, 1-0

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
ale gadlbach ost duzo gra to raz, dwa ost ma sporo underow , tydzien temu 0-0, cos tam sie zacielo, a hertha to tez nie hegemon ofensywy, imo 1-1, 1-0
O to mi chodzi, trzeba czytać ze zrozumieniem ????
Wystawili kurs w który wszyscy będą wchodzić tysiącami, no bo przecież 7 meczów to nie przypadek, a Hertha ma w tym sezonie taktykę, aby szybko strzelić a potem zagęścić środek i grać długie piły na Ibisevica więc taktyka wyjątkowo underowa. Gladbach ma doła i to sporego. Nie widzę w tym meczu tych 3 bramek

piotrekks 198

piotrekks

Użytkownik
to jedziemy odwrotnie fakt

ale to ja podalem 1szy bet i co, znowu bedzie ze gram odwrotnie? ????
A trochę nie ogarniam, bo nawet nie skupiałem się na typach wstawianych, ale rozumiem, że to raczej odpowiedz do innych, którzy Ci coś zarzucają? ???? D

domel206 802

domel206

Użytkownik
Sock win 2 set @ 5

argumentów za wiele nie ma bo trzeba przełamać Isnera, ale Sock juz bez presjii więc może sie udac, jedynie co to kurs zachęcający ????

✅

no jak to co musiało sie stac zeby zaklad wszedl to powiem izi ????

matiee 407

matiee

Użytkownik
10 minut temu było po meczu.
Wystarczył jeden błąd stóp wywołany przez sędziego i Isner się rozkleił. Potem już poszło ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Jaką to trzeba mieć psychikę i zryty beret, aby 31 letniego faceta rozproszyło wywołanie błędu jednego serwisu ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom