master.
Użytkownik
Luzik ????Bardziej było to napisane prześmiewczo patrząc na to, co akurat wyprawiał kanadyjczyk w kilku akcjach przy siatce i returnie, szczególnie mając piłkę na bh.
Dzięki za sprostowanie XD
Luzik ????Bardziej było to napisane prześmiewczo patrząc na to, co akurat wyprawiał kanadyjczyk w kilku akcjach przy siatce i returnie, szczególnie mając piłkę na bh.
ale gadlbach ost duzo gra to raz, dwa ost ma sporo underow , tydzien temu 0-0, cos tam sie zacielo, a hertha to tez nie hegemon ofensywy, imo 1-1, 1-0Wydaje mi się, że dzisiaj buki zastawiły pułapkę w meczu Herthy z Gladbach. Kurs 2.15 na over 2,5 kiedy w ostatnich 7 meczach tych drużyn minimum 3 bramki padały. Nie da się logicznie wytłumaczyć tego kursu. Albo to błąd albo podpucha
Nie, ktoś zobaczył że dzisiaj topisz i postanowił skorzystać ???? ???? ????ale to ja podalem 1szy bet i co, znowu bedzie ze gram odwrotnie? ????
oby wyszlo mu na zdrowieNie, ktoś zobaczył że dzisiaj topisz i postanowił skorzystać ???? ???? ????
O to mi chodzi, trzeba czytać ze zrozumieniem ????ale gadlbach ost duzo gra to raz, dwa ost ma sporo underow , tydzien temu 0-0, cos tam sie zacielo, a hertha to tez nie hegemon ofensywy, imo 1-1, 1-0
A trochę nie ogarniam, bo nawet nie skupiałem się na typach wstawianych, ale rozumiem, że to raczej odpowiedz do innych, którzy Ci coś zarzucają? ???? Dto jedziemy odwrotnie fakt
ale to ja podalem 1szy bet i co, znowu bedzie ze gram odwrotnie? ????
Sock win 2 set @ 5
argumentów za wiele nie ma bo trzeba przełamać Isnera, ale Sock juz bez presjii więc może sie udac, jedynie co to kurs zachęcający ????
Pewnych rzeczy się już nie da zmienić, Isner zawsze miał papkę w mózgu ????Jaką to trzeba mieć psychikę i zryty beret, aby 31 letniego faceta rozproszyło wywołanie błędu jednego serwisu ????