Melo/Pospisil
3.00
Bet365
Ufff wkoncu po klatwiePospisil/Melo złamali , oby wkoncu w STB ktos wygrał z debli na które stawiałem ...
osatnio:
Murray/Soares
Rojer/Tecau
może wkoncu do 3 razy sztuka
Nie zawsze można wygrywać grając na przeciw całemu forum :razz:jednak dzisiaj pol mroże, pol wygrywam
:?
No i poranek nadrobiony z nawiązką. ???????? Frederik Nielsen v Jonny O'Mara 1 @ 1,9
???? Alice Matteucci v Maia Lumsden 1 @ 1,44
Bzdury piszeszJa to się zastanawiam jakim sposobem Pospisil wygrał Wimbledon w deblu, Sock musiał tam przy siatce grać za dwóch ????
ja gram to co widze, mnie nie interesuje kto co gra moze to tak wygladaNie zawsze można wygrywać grając na przeciw całemu forum :razz:
Bardziej było to napisane prześmiewczo patrząc na to, co akurat wyprawiał kanadyjczyk w kilku akcjach przy siatce i returnie, szczególnie mając piłkę na bh.Bzdury piszesz
Wystarczy go zablokować i spokojBardziej było to napisane prześmiewczo patrząc na to, co akurat wyprawiał kanadyjczyk w kilku akcjach przy siatce i returnie, szczególnie mając piłkę na bh.
a Ty wojak się nie wykręcaj, bo przeważnie dajesz bety przeciwko temu, co jest w działach i wszyscy to wiedzą
to jedziemy odwrotnie fakt???? Krawietz/Olivetti v Raja/Sharan (Raja/Sharan wygrają 2-0) @ 1,9
Wysoko.
Nie będę blokował kogoś, kto jednak ma jakąś tam wiedzę o tenisie, ogląda mecze i ma swoje podejście do tego sportu, nawet jeśli jest inne niż moje.Wystarczy go zablokować i spokoj