>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
domel206 802

domel206

Użytkownik
Sock win 2 set @ 5

argumentów za wiele nie ma bo trzeba przełamać Isnera, ale Sock juz bez presjii więc może sie udac, jedynie co to kurs zachęcający ????

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Bzdury piszesz
Bardziej było to napisane prześmiewczo patrząc na to, co akurat wyprawiał kanadyjczyk w kilku akcjach przy siatce i returnie, szczególnie mając piłkę na bh.
a Ty wojak się nie wykręcaj, bo przeważnie dajesz bety przeciwko temu, co jest w działach i wszyscy to wiedzą :p

F 129

fascio

Użytkownik
Bardziej było to napisane prześmiewczo patrząc na to, co akurat wyprawiał kanadyjczyk w kilku akcjach przy siatce i returnie, szczególnie mając piłkę na bh.

a Ty wojak się nie wykręcaj, bo przeważnie dajesz bety przeciwko temu, co jest w działach i wszyscy to wiedzą :p
Wystarczy go zablokować i spokoj

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Boże, moje oczy. Większość jak leci dawało na tego wygrzańca Socka, i negowali wszystko co leciało na Isnera. Dobrze, że wlazłem dopiero teraz bo jeszcze dostałbym raka od czytania takich postów

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Wydaje mi się, że dzisiaj buki zastawiły pułapkę w meczu Herthy z Gladbach. Kurs 2.15 na over 2,5 kiedy w ostatnich 7 meczach tych drużyn minimum 3 bramki padały. Nie da się logicznie wytłumaczyć tego kursu. Albo to błąd albo podpucha

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Wystarczy go zablokować i spokoj
Nie będę blokował kogoś, kto jednak ma jakąś tam wiedzę o tenisie, ogląda mecze i ma swoje podejście do tego sportu, nawet jeśli jest inne niż moje.
Zablokować to można kogoś, kto pisze jakieś totalne brednie i herezje.

Sock przełamał, brawo Dżak. Overek wszedł jak w masło, teraz wystarczy czekać na Herbertów i księgujemy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom