>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Ta małolata Świątek przegrała ze Schmiedlovą, kurs na nią już 11.00 latał...Szkoda, że człowiek nie ogarnia tych turniejów niższych rangi...Złapałem tylko 3.40...
Jest szansa, że Isner weźmie tego pierwszego seta? Bo mam fajne AKO, ale trochę mało dają w sumie na zamknięcie...

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Poszło tyle kasy na Melo, a oni mogą wykręcić kichę ;)
Wczoraj jak wrzucaliśmy info z Maćkiem było do grania żeby później przed meczem mieć surebeta. Maraton wyskoczył z @2.29 na Melo i Pospisila, a przed samym meczem było @2.32, ale na Dime i Qureshiego.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Wczoraj jak wrzucaliśmy info z Maćkiem było do grania żeby później przed meczem mieć surebeta. Maraton wyskoczył z @2.29 na Melo i Pospisila, a przed samym meczem było @2.32, ale na Dime i Qureshiego.
Ja lapałem 2,23 na Melo i sprzedawałem po 2,36 na pinnku a przed meczem było 2,37 nawet.

Także mam solidnego freebeta na tym spotkaniu bo na wygraną Melo też zagrałem.

madritista94 571

madritista94

Użytkownik
Pospisil/Melo złamali , oby wkoncu w STB ktos wygrał z debli na które stawiałem ...
osatnio:
Murray/Soares
Rojer/Tecau
może wkoncu do 3 razy sztuka

matiee 407

matiee

Użytkownik
Myślę, że Sock jeszcze powalczy ???? musi bo zamyka mi niezły kupon i szkoda by było go przegrać ????

Ps.po cichu liczę na szybkie polamanie się Isnera, może już w pierwszym/drugim jego gemie serwisowym

F 129

fascio

Użytkownik
Myślę, że Sock jeszcze powalczy ???? musi bo zamyka mi niezły kupon i szkoda by było go przegrać ????

Ps.po cichu liczę na szybkie polamanie się Isnera, może już w pierwszym/drugim jego gemie serwisowym
Tez na to liczę

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom