>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
S 245

sparks88

Użytkownik
teraz ten sport jest jakiś mam wrażenie posrany i jest to totalna ruletka
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Sukces w bukmacherce to projekt długoterminowy. Jeśli nie masz cierpliwości i zasad, to po prostu płyniesz.
Wychodzę z takiego założenia, albo coś robię na 100% albo w ogóle.

H 902

hank

Użytkownik
over u Isnera to lepsze rozwiązanie. Sock co pokazuje h2h nie ma wiekszych kłopotów z odesłaniem Isnera z bekiem do chaty.

_radekkk14 156

_radekkk14

Użytkownik
Ja spróbuję zagrać na to, że Sock przełamie Isnera w pierwszym albo w drugim gemie Isnera. W meczu z Thiemem i Francuzem, Amerykanin złamał rywali w pierwszym gemie już, wiem, że nie ma co porównywać ich serwisów do Big Johna, ale w głowie mam mecz sprzed kilku dni z Murrayem gdy Isner nie mógł normalnie serwować, bo miał mega odcisk na dłoni. Kurs powininien być wysoki

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Sukces w bukmacherce to projekt długoterminowy. Jeśli nie masz cierpliwości i zasad, to po prostu płyniesz.
Wychodzę z takiego założenia, albo coś robię na 100% albo w ogóle.
To fakt, cierpliwość w bukmacherce to pkt nr.1 ;) Zasady pkt nr.2, dlatego ja już kilka lat temu ustawiłem sobie swój własny limit, by nie grać za wysokie kwoty. Raz na czas się pobawię z głową i spokojem, ale nie jest to już to co dawniej, nie mam tego farta i nosa.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Taki kupon, mam screena jakby co :p

• Darcis, Steve v Bachinger, Matthias
      Bachinger ,M 1.75

1. set
    • Catarina, Lucas v Hurkacz, Hubert
      Hurkacz, Hubert 4.00

2. set
    • J. Isner v J. Sock
      J. Sock 1.75

1. set

zagrane w systemie patent
Hurkacz ładnie ustrzelony, gratulacje ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom