Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
nie po to masz go 1-go na czarnej liscie ????
on moze chce sie zmienic, ale mentalnosc zwyciezcy ma sie od urodzenia, on tych cech nigdy nie mial i miec nie bedzie. Jedyna możliwosc ze dimitrov cos osiagnie to jak bd mial ponad 30 lat i mozg troche sam zmadrzeje
Czas kiedy pokazał światu swój talent już dawno minął. Sam byłem przekonany nawet przed tym jak już był 8 na świecie tylko kręcił się w granicach 50 miejsca na początku kariery i wymiotował oraz nie mógł wstać z powodu skurczów w jakimś meczu na mączce (mam ten obraz w głowie od dłuuugiego czasu) że to będzie przyszły zawodnik TOP 3. Jak się okazało talent ma, ale głowy ni uja ????
jak dla mnie z ręcznej 99% pewne jest Francja - Litwa over 54,5 bramki @ 1.85 bet 365
Francja w ofensywie kozaki jak wygrywaja to na pewno odpuszcza w obronie i bedzie wymiana ciosów
i skoro bosnia rzucila Litwie ponad 30 bramek to nie sadze ze Francja u siebie tego nie zrobi
dodam ze nawet kosovo 23 dało rade wsadzic gdzie oni chyba zadnego oficjalnego meczu nie ugrali