Ale wciąż młodszy od 31 letniego Isnera, w tym sensie napisałem ????Ten młody ma 26 lat ???? ???? ????
hahah xD no ale mlodszy chyba heheTen młody ma 26 lat ???? ???? ????
Grasz jakiegoś kosza teraz czy dopiero w nocy?Ktoś wie czemu spadł tak kurs na Sopot z Wilkami w PLK ?
przyjaciel monifilsa bral ale chyba nic mu nie dolegaktoś brał medicala w meczu Djoko? co się dzieje?
Nawiązując do boksu to Roy Jones Jr. kiedyś był najlepszym bokserem wszechwag. W ostatnich latach stał się maskotką, gdyż dostawał oklep od kelnerów na śmiesznych galach, a to wszystko przez chęć walczenia po 40-stce. Kończąc ten temat, chciałbym aby Roger grał dalej, ale nie chciałbym oglądać jak dostaje po tyłku od jakichś ogórów w 1 lub 2 rundach turniejów ATPKolejne IO są w Tokio więc może Nishikori ???? . Swoją drogą to Bernard Hopkins bokser zdobył w wieku 46 lat tytuł mistrza.
Na PLK się nie znam za bardzo ale interesują mnie te ruchy kursów. Wilki na wyjazdach powalczyli z trudnymi rywalami a gospodarze z problemami. A hc poleciał już na -3 a było bodajżę -5 czy -6.Grasz jakiegoś kosza teraz czy dopiero w nocy?
mysle ze ogarnie w koncu szkopaPonawiam bo nie oglądam spotkania (nie mam jak).
Isner grać czy odradzać?
Już z Clippersami był taki, a sporo zabrakło. Tylko debil mógłby to zagraćWidzieli kurs na TD Westbrooka? 2,35 ????????
Myślisz, że znalazłby się ktoś, kto odmówiłby Fedexowi gry w debla?Gdyby on mógł sobie dobierać kogo chce
No przecież nie pozwolą na zagranie tych wszystkich freebetów ????Ma ktoś problemy z Unibetem ?
Coś się logować ani wbić na polską witrynę nie mogę.
Ja bym nie gral słabo wyglada, nie wiem jak taka gra mogl ograc ferreraGrać na Isnera? Doradzi ktoś?
Jakich znowu freebetówNo przecież nie pozwolą na zagranie tych wszystkich freebetów ????
Zgadzam się, jednak bokserzy, do tego amerykanie to wiadomo coś jak Mike Tyson. Bankructwo, wydawanie ponad limit, a później trzeba na KSW jeździć bo pieniądze przeciekły przez palce. U nas problemy finansowe, a wręcz długi miał/ma Wiśniewski czy Cezary Pazura.Nawiązując do boksu to Roy Jones Jr. kiedyś był najlepszym bokserem wszechwag. W ostatnich latach stał się maskotką, gdyż dostawał oklep od kelnerów na śmiesznych galach, a to wszystko przez chęć walczenia po 40-stce.