>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
D 0

dutra

Gość
Ma ktoś problemy z Unibetem ?
Coś się logować ani wbić na polską witrynę nie mogę.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Kolejne IO są w Tokio więc może Nishikori ???? . Swoją drogą to Bernard Hopkins bokser zdobył w wieku 46 lat tytuł mistrza.
Nawiązując do boksu to Roy Jones Jr. kiedyś był najlepszym bokserem wszechwag. W ostatnich latach stał się maskotką, gdyż dostawał oklep od kelnerów na śmiesznych galach, a to wszystko przez chęć walczenia po 40-stce. Kończąc ten temat, chciałbym aby Roger grał dalej, ale nie chciałbym oglądać jak dostaje po tyłku od jakichś ogórów w 1 lub 2 rundach turniejów ATP

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Grasz jakiegoś kosza teraz czy dopiero w nocy?
Na PLK się nie znam za bardzo ale interesują mnie te ruchy kursów. Wilki na wyjazdach powalczyli z trudnymi rywalami a gospodarze z problemami. A hc poleciał już na -3 a było bodajżę -5 czy -6.

Raczej poza NBA nie interesuje się europejską koszykówką ale tak to mi się rzuciło w oczy.

Myślę nad tymi myszkami z Astralis.

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Gdyby on mógł sobie dobierać kogo chce
Myślisz, że znalazłby się ktoś, kto odmówiłby Fedexowi gry w debla?

&quot;- Siema stary, mam ochotę popykać debla do końca kariery, wygrać trochę szlemów i zarobić trochę hajsu, piszesz się?
- A czy papież sra w lesie?
- Nie wiem, ale jeśli chcesz się dorobić extra kasy, to jest kupa szmalu do zgarnięcia.&quot;

???? ???? ????

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Nawiązując do boksu to Roy Jones Jr. kiedyś był najlepszym bokserem wszechwag. W ostatnich latach stał się maskotką, gdyż dostawał oklep od kelnerów na śmiesznych galach, a to wszystko przez chęć walczenia po 40-stce.
Zgadzam się, jednak bokserzy, do tego amerykanie to wiadomo coś jak Mike Tyson. Bankructwo, wydawanie ponad limit, a później trzeba na KSW jeździć bo pieniądze przeciekły przez palce. U nas problemy finansowe, a wręcz długi miał/ma Wiśniewski czy Cezary Pazura.
Federer wydaje się ogarniętym gościem, to w końcu raczej marka niż zawodnik. Kariera bez kontrowersji, przykładny ojciec x2 bliźniaków, Szwajcar, legenda tenisa itd. Moim zdaniem zupełnie inny kaliber mentalny niż RJJ.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom