his_airness
Użytkownik
Olympiakos strzeli w 2. połowie @2.00 Bet365
Czyli coś jak Monfils. Fognini też zbliża się do 30, może w przyszłym sezonie coś drgnie?Jedyna możliwosc ze dimitrov cos osiagnie to jak bd mial ponad 30 lat i mozg troche sam zmadrzeje
Czas kiedy pokazał światu swój talent już dawno minął. Sam byłem przekonany nawet przed tym jak już był 8 na świecie tylko kręcił się w granicach 50 miejsca na początku kariery i wymiotował oraz nie mógł wstać z powodu skurczów w jakimś meczu na mączce (mam ten obraz w głowie od dłuuugiego czasu) że to będzie przyszły zawodnik TOP 3. Jak się okazało talent ma, ale głowy ni uja ????nie po to masz go 1-go na czarnej liscie ????
on moze chce sie zmienic, ale mentalnosc zwyciezcy ma sie od urodzenia, on tych cech nigdy nie mial i miec nie bedzie. Jedyna możliwosc ze dimitrov cos osiagnie to jak bd mial ponad 30 lat i mozg troche sam zmadrzeje
Przyszły rok to czas Del Potro :]Konsekwencja konsekwencją, ale jutro Melo z Pospisilem to "typ wygrywający" :grin:
Czyli coś jak Monfils. Fognini też zbliża się do 30, może w przyszłym sezonie coś drgnie?
Czarnogóra +8 ze Szwedami w ręczną Bet365
powaznie to sie w trumnie wygladamecz jeszcze trwał, Niemiec miał nawet 30 15, jesteś niepoważny
Hmmm a może by tak Simon wygra i Tsonga ugra seta?
Na LE przeciwko United. Fenerbahce nie może dać się drugi raz złoić przed takimi kibicami.Co dziś z Ligi Europejskiej?
nishikori wygra seta lub nicea dnbPanowie może macie coś ciekawego do AKO ja od siebie mam Poitiers - Montpellier @1 po 1.38 i szukam czegoś do dubla
Feyenoord strzeli bramkę, w pierwszym składzie jest Kuyt, jest Jorgensen- to powinno wystarczyć.Panowie może macie coś ciekawego do AKO ja od siebie mam Poitiers - Montpellier @1 po 1.38 i szukam czegoś do dubla
razy dwa... wygrał seta, ale przegrał pięcioma gemami, gdyby tylko w drugim secie nie dał się złamać na 6 2...Dimitrov plus 4.5 gema po 1.8. mocno.
trochę lżej Bułgar mecz po 5.5