>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Konsekwencja konsekwencją, ale jutro Melo z Pospisilem to &quot;typ wygrywający&quot; :grin:
Jedyna możliwosc ze dimitrov cos osiagnie to jak bd mial ponad 30 lat i mozg troche sam zmadrzeje
Czyli coś jak Monfils. Fognini też zbliża się do 30, może w przyszłym sezonie coś drgnie?

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
nie po to masz go 1-go na czarnej liscie ????
on moze chce sie zmienic, ale mentalnosc zwyciezcy ma sie od urodzenia, on tych cech nigdy nie mial i miec nie bedzie. Jedyna możliwosc ze dimitrov cos osiagnie to jak bd mial ponad 30 lat i mozg troche sam zmadrzeje
Czas kiedy pokazał światu swój talent już dawno minął. Sam byłem przekonany nawet przed tym jak już był 8 na świecie tylko kręcił się w granicach 50 miejsca na początku kariery i wymiotował oraz nie mógł wstać z powodu skurczów w jakimś meczu na mączce (mam ten obraz w głowie od dłuuugiego czasu) że to będzie przyszły zawodnik TOP 3. Jak się okazało talent ma, ale głowy ni uja ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Konsekwencja konsekwencją, ale jutro Melo z Pospisilem to &quot;typ wygrywający&quot; :grin:

Czyli coś jak Monfils. Fognini też zbliża się do 30, może w przyszłym sezonie coś drgnie?
Przyszły rok to czas Del Potro :]

Otrzymane punkty reputacji: +8
domel206 802

domel206

Użytkownik
Czarnogóra +8 ze Szwedami w ręczną Bet365

jak dla mnie z ręcznej 99% pewne jest
Francja - Litwa over 54,5 bramki @ 1.85 bet 365

Francja w ofensywie kozaki jak wygrywaja to na pewno odpuszcza w obronie i bedzie wymiana ciosów
i skoro bosnia rzucila Litwie ponad 30 bramek to nie sadze ze Francja u siebie tego nie zrobi
dodam ze nawet kosovo 23 dało rade wsadzic gdzie oni chyba zadnego oficjalnego meczu nie ugrali

domel206 802

domel206

Użytkownik
26 gem win Djoko @ 2.37 bet 365
ale to za 50dyszek maks
dimitrov zazwyczaj w takich meczach konczy przegrywajac swoje podanie

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Skarpeta z Nickiem przechodzą obok meczu. Ten mecz to formalność dla Rojerów, prawdziwa walka o Londyn dopiero z Nestorem i Bopanną w następnym meczu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom