techn9cian
Użytkownik
To ja wykonuje szybki telefon do Siekiery i wszystko się okażeSisu - Nestved over 155. Tego nawet Siekiera nie ma prawa zatopić :]
To ja wykonuje szybki telefon do Siekiery i wszystko się okażeSisu - Nestved over 155. Tego nawet Siekiera nie ma prawa zatopić :]
Niech on tu się lepiej nie pokazuje, wczoraj Phila 7 pkt przewagi do HT, przyszedł Siekiera i Phila dostała 16 pkt w dupe :grin:To ja wykonuje szybki telefon do Siekiery i wszystko się okaże
Poznałem dziś w nocy tego słynnego Siekierę. Albo ukrywa swój syndrom, albo pisze tutaj typy, których nie stawia ????To ja wykonuje szybki telefon do Siekiery i wszystko się okaże
Uważaj, ostatnio jest w genialnej formie. To co mi zrobił z Liquid (CS) i Bautistą to wyższa szkoła jazdy ????Tego nawet Siekiera nie ma prawa zatopić
To taka obserwacja po 2-3 gemach ?Skarpeta z Nickiem przechodzą obok meczu. Ten mecz to formalność dla Rojerów, prawdziwa walka o Londyn dopiero z Nestorem i Bopanną w następnym meczu.
Chodzi Ci o AZ? W pierwszym meczu M.Tel Aviv ogralo ich 2:1 w Alkmaar. AZ słabo na wyjazdsch. Z Zenitem 0:5 . Wg.mnie Tel Aviv to bierze. Holenderska piłka Klubowa oprcz 3 drużyn to dno.ktoś wie czemu takie kursy na holendrów są ?
Roma to są pnioki największe z największych, bez Tottiego w promieniu kilku kilometrów to oni się obsrają. Obrona praktycznie kompletnie niezgrana, Rudiger ledwo po kontuzji, De Rossi to ja sam nie wiem. I jeszcze w bramce ten Alison- gość do mnie totalnie nie przemawia. Dodatkowo ten bilans Romy w Europie na wyjazdach.Dla mnie dzisiaj Roma bierze mecz. Jest De Rossi, Dzeko, Nainggolan, Strootman po bokach El Shaarawy i Perotti.
Raz, że po tym początku meczu, a dwa, to po samej sytuacji wszystkich tych zawodników.To taka obserwacja po 2-3 gemach ?
kiedy to sisu ruszy?Niech on tu się lepiej nie pokazuje, wczoraj Phila 7 pkt przewagi do HT, przyszedł Siekiera i Phila dostała 16 pkt w dupe :grin:
Handi trzeba ładować, póki linie dobre. Cilic +4.5 @2.05? Jutro będzie z 1.7 pewnie.Ja nie wiem, co te buki ćpio. Najpierw Melo/Pospisil, teraz @6,9 na Cilicia. ????
aha no przed sezonem ładnie pykali brameczki, no ale to nie to samo co LEChodzi Ci o AZ? W pierwszym meczu M.Tel Aviv ogralo ich 2:1 w Alkmaar. AZ słabo na wyjazdsch. Z Zenitem 0:5 . Wg.mnie Tel Aviv to bierze. Holenderska piłka Klubowa oprcz 3 drużyn to dno.
Przez całego 1 seta nie było widać takiego zaangażowania u Skarpet jak w tym 1 gemie 2 seta.Początek drugiego seta, po wygraniu 6:2 Rojerzy od razu się łamią. No i co teraz?
Odlamia napewnoPoczątek drugiego seta, po wygraniu 6:2 Rojerzy od razu się łamią. No i co teraz?