>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
matiee 407

matiee

Użytkownik
Dla mnie dzisiaj Roma bierze mecz. Jest De Rossi, Dzeko, Nainggolan, Strootman po bokach El Shaarawy i Perotti.

I M.Tel Aviv wygra ????

matiee 407

matiee

Użytkownik
ktoś wie czemu takie kursy na holendrów są ?
Chodzi Ci o AZ? W pierwszym meczu M.Tel Aviv ogralo ich 2:1 w Alkmaar. AZ słabo na wyjazdsch. Z Zenitem 0:5 . Wg.mnie Tel Aviv to bierze. Holenderska piłka Klubowa oprcz 3 drużyn to dno.

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Dla mnie dzisiaj Roma bierze mecz. Jest De Rossi, Dzeko, Nainggolan, Strootman po bokach El Shaarawy i Perotti.
Roma to są pnioki największe z największych, bez Tottiego w promieniu kilku kilometrów to oni się obsrają. Obrona praktycznie kompletnie niezgrana, Rudiger ledwo po kontuzji, De Rossi to ja sam nie wiem. I jeszcze w bramce ten Alison- gość do mnie totalnie nie przemawia. Dodatkowo ten bilans Romy w Europie na wyjazdach.
Goście potrafią rozjechać Napoli 1:3, wygrać 1:3 z mocnym Sassuolo, a potem zremisować z batonami z Empoli, którzy grając takie coś to się nie powinni nawet utrzymać w lidze. Dla mnie Roma bez Tottiego nawet na ławce nie istnieje. Gość mega podnosi morale w szatni i wszyscy wiedzą, że gdy on jest w pobliżu to każdy ma dawać 200% za klub.
A już pomijam jak wchodzi na boisko, bo oglądanie jego zagrań to najlepsza rzecz w piłce.
Jakąś bramkę Dżeko za to można postawić, bo on choćby z pizdy to coś wturla- piłka go sama szuka.
Albo kartkę dla kogoś z trójki De Rossi, Strootman, Nainggolan.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Chodzi Ci o AZ? W pierwszym meczu M.Tel Aviv ogralo ich 2:1 w Alkmaar. AZ słabo na wyjazdsch. Z Zenitem 0:5 . Wg.mnie Tel Aviv to bierze. Holenderska piłka Klubowa oprcz 3 drużyn to dno.
aha no przed sezonem ładnie pykali brameczki, no ale to nie to samo co LE ;)

Co do Myszek w CS... Oni grają o 19 ?

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Co do Romy to zabawna historia
2 tygodnie temu jak grała LE podałem koledze te same mecze co ja sam obstawiłem bo mnie o to prosił czyli Saint Etienne, Anderlecht z remisem, Niceę i coś tam jeszcze. On chciał to puścić za 100 zł na stronie Fortuny bo tam dla nowych userów jest cashback. z 4 zdarzeń AKO wyniosło ponad 12 no bo Fortuna to przecież ziemniak więc z podatkiem. Ja swój kupon dałem bez szaleństw za 10 zł. Wszystko wlazło, wygrałem 110. Więc piszę do mojego kolegi, że skoro wygrał ponad 1100 złotych to odpala mi końcówkę, a po chwili napisałem że śmieszne rzeczy się dzieją w meczu Romy z Austrią bo z 1:3 do 3:3 w 2 minuty polecieli. Nawet nie wiecie jak bardzo zacząłem się śmiać jak mi powiedział, że do moich 4 typów dodał jeszcze sobie Romę po kursie 1.25 bo skoro ograła Napoli w lidze to takich leszczów też zjedzie. Każdy wie jak się skończyło i chłopakowi został jedynie cashback zamiast ponad tysiaka ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom