graja mecz po meczu tak ? i w toruniu to sie odbywa ?W czwartej, ewentualnej piątej grze
, ale po uaktualnionej ofercie bet365 widzę, że ze sobą na 99% nie zagrają
Mecz Cazuo ,,wskoczył'' na fonbet.info
graja mecz po meczu tak ? i w toruniu to sie odbywa ?W czwartej, ewentualnej piątej grze
, ale po uaktualnionej ofercie bet365 widzę, że ze sobą na 99% nie zagrają
Mecz Cazuo ,,wskoczył'' na fonbet.info
Tak i takgraja mecz po meczu tak ? i w toruniu to sie odbywa ?
Wataha, PaktSorry za offtop, zna ktoś z was jakiś ambitny polski serial? Tym, którzy nie oglądają serdecznie polecam Belfer, dopiero 5 odcinków wyszło a jest mega wciągający.
@topic
Inglot/Mergea @1,70 bet365
Pitbull, Fala Zbrodni, OdwróceniSorry za offtop, zna ktoś z was jakiś ambitny polski serial? Tym, którzy nie oglądają serdecznie polecam Belfer, dopiero 5 odcinków wyszło a jest mega wciągający.
@topic
Belfer zacny. Ja aktualnie oglądam Narcos, ale z poza granicSorry za offtop, zna ktoś z was jakiś ambitny polski serial? Tym, którzy nie oglądają serdecznie polecam Belfer, dopiero 5 odcinków wyszło a jest mega wciągający.
@topic
Legendarny serial. To była największa porażka Polsatu, że nie został dokończony. Ale czasami dobrze wrócić i obejrzeć go od nowa.Fala Zbrodni
Belfer kozak , co do polskich to Wataha też bardzo dobry . Pakt również mi się podobałBelfer zacny. Ja aktualnie oglądam Narcos, ale z poza granic
Dzięki pany
Ehh.. Ingloty doprowadzili do decidera z 0-40 i się połamali ;X
Kuwejt:
Al Salmiyah - Burgan
gol do połowy @1.85
25 minuta
Ekipa - bardzo spoko serial. Political fiction.Sorry za offtop, zna ktoś z was jakiś ambitny polski serial? Tym, którzy nie oglądają serdecznie polecam Belfer, dopiero 5 odcinków wyszło a jest mega wciągający.
@topic
SK 3:0 ale gram FaZe