ile 1-10 ?I jeszcze raz, już jest oficjalna informacja: Cazuo Matsumoto po 2,37 w bet.365, widziany kilka razy w akcji, warto
Hehe, no co do komentatorów zgadzam się, ale ja zawsze czy to NBA czy NHL, jak leci w tv to zawsze wole obejrzeć niż na kompie. Nawet z ciekawości czasem slucham o czym będą gadaćNie no panie, jak mam słuchać tego Mędrzejewskiego to już wolę włączyć Celebrity Splash. Jak nie komentuje Doc Emrick to mecz jest ku*wa nie do obejrzenia. Jeszcze ten Laskowski z Rokickim to ujdzie w tłoku, mają żywe głosy i coś ogarniają co się dzieje na lodzie, ale ten pierwszy to może z Jasiną i Jońcą w trójeczkę dzieci usypiać masowo.
No wlasnie , ciezko z toba rozmawiac skoro mowisz ze przegrywajac seta oddal mecz. Pierwszego tez przegrala 3?
pisze o 2, wyjeźdzasz z 1, cieżko z kimś takim rozmawiać
W tamtym sezonie na każdym ligowym i pucharowym meczu w Toruniu, w obecnym przed laptopem, ale sam decydujile 1-10 ?
wchodze !W tamtym sezonie na każdym ligowym i pucharowym meczu w Toruniu, w obecnym przed laptopem, ale sam decyduj![]()
Dlatego HDMI podpinam pod TV, mam wykupiony pakiet NHL, NBA pierwszy tydzień za free, a później się będę zastanawiał.Hehe, no co do komentatorów zgadzam się, ale ja zawsze czy to NBA czy NHL, jak leci w tv to zawsze wole obejrzeć niż na kompie. Nawet z ciekawości czasem slucham o czym będą gadaćTraktuje to jako odskocznie od codziennych transmisji, które oglądam z amerykańskim komentarzem, ktorych tez czasami ma sie juz dosyc. Poza tym jakość obrazu najważniejsza dla mnie. ????
dlaczego bet365 sciagna i fonbet rowniez ?W tamtym sezonie na każdym ligowym i pucharowym meczu w Toruniu, w obecnym przed laptopem, ale sam decyduj
, ale serio: Cazuo dobry zawodnik, piórkowy styl gry, leworęczny zawodnik
Tu jeszcze atut własnej hali, doping może mieć pozytywny wpływ
No i izi kolejny meczyk tak jak mówiłem że to biorą w dodatku z handi @1.9 kursieMyszki to biorą z handi -2.5
Zmiana przeciwnika, zwroty podejrzewam. Chyba, że zagrają w późniejszym etapie grydlaczego bet365 sciagna i fonbet rowniez ?
pozniejszy etap gry to kiedy ?Zmiana przeciwnika, zwroty podejrzewam. Chyba, że zagrają w późniejszym etapie gry
W meczu Zwolle - VVV:
over 5 rożnych do ht @1.90
aktualnie 4 i 34 min
W czwartej, ewentualnej piątej grzepozniejszy etap gry to kiedy ?