>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Nie no panie, jak mam słuchać tego Mędrzejewskiego to już wolę włączyć Celebrity Splash. Jak nie komentuje Doc Emrick to mecz jest ku*wa nie do obejrzenia. Jeszcze ten Laskowski z Rokickim to ujdzie w tłoku, mają żywe głosy i coś ogarniają co się dzieje na lodzie, ale ten pierwszy to może z Jasiną i Jońcą w trójeczkę dzieci usypiać masowo.
Hehe, no co do komentatorów zgadzam się, ale ja zawsze czy to NBA czy NHL, jak leci w tv to zawsze wole obejrzeć niż na kompie. Nawet z ciekawości czasem slucham o czym będą gadać ;) Traktuje to jako odskocznie od codziennych transmisji, które oglądam z amerykańskim komentarzem, ktorych tez czasami ma sie juz dosyc. Poza tym jakość obrazu najważniejsza dla mnie. ????

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
W tamtym sezonie na każdym ligowym i pucharowym meczu w Toruniu, w obecnym przed laptopem, ale sam decyduj ;)
, ale serio: Cazuo dobry zawodnik, piórkowy styl gry, leworęczny zawodnik
Tu jeszcze atut własnej hali, doping może mieć pozytywny wpływ

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Hehe, no co do komentatorów zgadzam się, ale ja zawsze czy to NBA czy NHL, jak leci w tv to zawsze wole obejrzeć niż na kompie. Nawet z ciekawości czasem slucham o czym będą gadać ;) Traktuje to jako odskocznie od codziennych transmisji, które oglądam z amerykańskim komentarzem, ktorych tez czasami ma sie juz dosyc. Poza tym jakość obrazu najważniejsza dla mnie. ????
Dlatego HDMI podpinam pod TV, mam wykupiony pakiet NHL, NBA pierwszy tydzień za free, a później się będę zastanawiał. ;)

P 1,8K

patced

Użytkownik
W tamtym sezonie na każdym ligowym i pucharowym meczu w Toruniu, w obecnym przed laptopem, ale sam decyduj ;)

, ale serio: Cazuo dobry zawodnik, piórkowy styl gry, leworęczny zawodnik

Tu jeszcze atut własnej hali, doping może mieć pozytywny wpływ
dlaczego bet365 sciagna i fonbet rowniez ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom