Próbuję gola do połowy w meczu:
Zwolle - VVV
@2.05 26 minuta
ile 1-10 ?I jeszcze raz, już jest oficjalna informacja: Cazuo Matsumoto po 2,37 w bet.365, widziany kilka razy w akcji, warto
Hehe, no co do komentatorów zgadzam się, ale ja zawsze czy to NBA czy NHL, jak leci w tv to zawsze wole obejrzeć niż na kompie. Nawet z ciekawości czasem slucham o czym będą gadać Traktuje to jako odskocznie od codziennych transmisji, które oglądam z amerykańskim komentarzem, ktorych tez czasami ma sie juz dosyc. Poza tym jakość obrazu najważniejsza dla mnie. ????Nie no panie, jak mam słuchać tego Mędrzejewskiego to już wolę włączyć Celebrity Splash. Jak nie komentuje Doc Emrick to mecz jest ku*wa nie do obejrzenia. Jeszcze ten Laskowski z Rokickim to ujdzie w tłoku, mają żywe głosy i coś ogarniają co się dzieje na lodzie, ale ten pierwszy to może z Jasiną i Jońcą w trójeczkę dzieci usypiać masowo.
No wlasnie , ciezko z toba rozmawiac skoro mowisz ze przegrywajac seta oddal mecz. Pierwszego tez przegrala 3?
pisze o 2, wyjeźdzasz z 1, cieżko z kimś takim rozmawiać
W tamtym sezonie na każdym ligowym i pucharowym meczu w Toruniu, w obecnym przed laptopem, ale sam decydujile 1-10 ?
wchodze !W tamtym sezonie na każdym ligowym i pucharowym meczu w Toruniu, w obecnym przed laptopem, ale sam decyduj
Dlatego HDMI podpinam pod TV, mam wykupiony pakiet NHL, NBA pierwszy tydzień za free, a później się będę zastanawiał.Hehe, no co do komentatorów zgadzam się, ale ja zawsze czy to NBA czy NHL, jak leci w tv to zawsze wole obejrzeć niż na kompie. Nawet z ciekawości czasem slucham o czym będą gadać Traktuje to jako odskocznie od codziennych transmisji, które oglądam z amerykańskim komentarzem, ktorych tez czasami ma sie juz dosyc. Poza tym jakość obrazu najważniejsza dla mnie. ????
dlaczego bet365 sciagna i fonbet rowniez ?W tamtym sezonie na każdym ligowym i pucharowym meczu w Toruniu, w obecnym przed laptopem, ale sam decyduj
, ale serio: Cazuo dobry zawodnik, piórkowy styl gry, leworęczny zawodnik
Tu jeszcze atut własnej hali, doping może mieć pozytywny wpływ
No i izi kolejny meczyk tak jak mówiłem że to biorą w dodatku z handi @1.9 kursieMyszki to biorą z handi -2.5
Zmiana przeciwnika, zwroty podejrzewam. Chyba, że zagrają w późniejszym etapie grydlaczego bet365 sciagna i fonbet rowniez ?
pozniejszy etap gry to kiedy ?Zmiana przeciwnika, zwroty podejrzewam. Chyba, że zagrają w późniejszym etapie gry
luźno ????W meczu Zwolle - VVV:
over 5 rożnych do ht @1.90
aktualnie 4 i 34 min
W czwartej, ewentualnej piątej grzepozniejszy etap gry to kiedy ?