>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Ty tak serio ?
nie powiesz mi , ze było inaczej w 2 secie? przecież Troicki nie miał nic do powiedzenia, Thiem albo ZDOBYWAŁ albo TRACIŁ punkty, on tutaj przegrał i tyle w temacie, jak widzisz to inaczej no to ciężko obiektywnie rozmawiać

seba6 533

seba6

Użytkownik
nie powiesz mi , ze było inaczej w 2 secie? przecież Troicki nie miał nic do powiedzenia, Thiem albo ZDOBYWAŁ albo TRACIŁ punkty, on tutaj przegrał i tyle w temacie, jak widzisz to inaczej no to ciężko obiektywnie rozmawiać
Pierwszego seta tez mial w kieszeni i go oddal?

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
O godzinie 19:00 w hali przy ulicy Bema w Toruniu rozpocznie się mecz Ligi Mistrzów tenisa stołowego. W mieście ojca dyrektora zagrają Energa Manekin z austriackim klubem SPG Walter. Pary są już przygotowane, mamy rozpis na bet365, tu będzie stream: http://www.laola1.tv/en-int/livestream/kst-energa-manekin-toru-spg-walter-wels-lde
, a w oczy rzuca się kurs na Cazuo Matsumoto 2,37 w starciu z Jianjun Wang bet.365, proponuję obejrzeć i wysłuchać oficjalnego potwierdzenia co do par. Cazuo ma dobry bilans, jak również są silni we własnej hali

D 570

duff999

Użytkownik
Ciężko nie oddać Troickiemu też tego , że z 5 breaków na 7 obronił w tym drugim secie serwisem. I to się na Thiemie zemściło. Choć w paru momentach niepotrzebnie grał w stronę lepszego bh Troickiego , a ostatni gem to już popis gospodarza i jego problemów z presją. Co już pokazywał w paru spotkaniach , ale jest jeszcze młody.

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Kozacki mecz dzis w NHL. W dodatku w tvp sport ????
Nie no panie, jak mam słuchać tego Mędrzejewskiego to już wolę włączyć Celebrity Splash. Jak nie komentuje Doc Emrick to mecz jest ku*wa nie do obejrzenia. Jeszcze ten Laskowski z Rokickim to ujdzie w tłoku, mają żywe głosy i coś ogarniają co się dzieje na lodzie, ale ten pierwszy to może z Jasiną i Jońcą w trójeczkę dzieci usypiać masowo.

F 129

fascio

Użytkownik
Myszy się obudziły ????
E. Śledziłem scene rok temu na bieżąco Cache nadal grają w ten sposób, że to w sumie bardziej TT mapa niż CT?

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
i sensacja staje się faktem :cool: najlepsza drużyna świata w siatkówke :grin: oddała mecz w tie ze stanu 6:1 to jest dopiero patologia :razz::razz: ale w sumie co tu się dziwić w końcu to baby i jeszcze do tego mecz w turcji ;)
a skłąd wcale nie żaden rezerwowy bo grały
BOSKOVIC
KOSHELEVA
THAISA
NESLIHAN
czyli kto mógł grac to zagrał

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom