>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Kurde, jeszcze pół roku temu CS to był tutaj mały ułamek postów, teraz całkiem odwrotnie - człowiek przewija i nie wie o czym mowa, się porobiło. :p

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Kurde, jeszcze pół roku temu CS to był tutaj mały ułamek postów, teraz całkiem odwrotnie - człowiek przewija i nie wie o czym mowa, się porobiło. :p
Jak pewnego dnia przekrzyczą tenisa to będzie znak, że pewna era przeminęła.

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Drezno co poszło...0:2 -&gt; 3:2 ????

Zobaczcie też sobie jak w meczu Ludogortsa gospodarze poszli z rogami ????

Korona - Legia over 5 rożnych HT - &gt; 2.025

Legia jak zacznie ofensywnie, to sama taką linie pokryje. Aczkolwiek Kielczanie też tych rogów nabijają, więc liczę na izzi bet. Można czekać na niższą linię, ale po tym jak mirogi w Gliwicach uciekły przez to czekanie, to tym razem gram od razu.
Elegancko, chociaż trochę kazali czekać na szóstego różnego. ✅

P 1,8K

patced

Użytkownik
Mam +2,5

Ugrają jednego seta, czy uciekać? Dopiero teraz zobaczyłem tę wiadomość.
Ja po runie w 1st secie zabilem 3-0 mocno ale wiadomo naby i trzeba pilnowac. muszyna bez grejman i bez dwich srodkowych umowmy sie nie ma czego szukac w tym meczh szkoda ze pre nie zabite ale przyznaje sie nie wiedzialem ze serwinski chcial przeloxyc ten mecz

kapri76 241

kapri76

Użytkownik
To zupełnie tak jak w zeszłym roku było z plazowka. Buki w końcu sie ogarnęły, bo kasy zaczęły tracić za dużo i skalibrowali kursy odpowiednio, wkrótce to samo będzie z CS em, kwestia miesiąca, no może dwóch.

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Wawrinka tankuje czy Zverev gra tak dobrze ?
Wawrinka nie tankuje.
On po prostu nie ma motywacji do takich meczów.
Jeżeli mu się nie chce to tego nie robi.
Szlema wygrał, pieniążki ma, sława jest to po co się męczyć jak nie idzie ?

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom