bartolini1
Użytkownik
Kurde, jeszcze pół roku temu CS to był tutaj mały ułamek postów, teraz całkiem odwrotnie - człowiek przewija i nie wie o czym mowa, się porobiło.
Jak pewnego dnia przekrzyczą tenisa to będzie znak, że pewna era przeminęła.Kurde, jeszcze pół roku temu CS to był tutaj mały ułamek postów, teraz całkiem odwrotnie - człowiek przewija i nie wie o czym mowa, się porobiło.
Mam +2,5
Nie ma opcji.
Muszyna z atakujaca na srodku a ze srodkowa na ataku. 2 sklad total ratuj sie kto moze i uciekaj z tego betu
Jeśli isner nie kreczuje to polecam łapać przełamania. Z takim bandażem na ręku nie da rady.9 gem murraty 2,6
expekt
Elegancko, chociaż trochę kazali czekać na szóstego różnego.Drezno co poszło...0:2 -> 3:2 ????
Zobaczcie też sobie jak w meczu Ludogortsa gospodarze poszli z rogami ????
Korona - Legia over 5 rożnych HT - > 2.025
Legia jak zacznie ofensywnie, to sama taką linie pokryje. Aczkolwiek Kielczanie też tych rogów nabijają, więc liczę na izzi bet. Można czekać na niższą linię, ale po tym jak mirogi w Gliwicach uciekły przez to czekanie, to tym razem gram od razu.
Walczy a nie będzie schodził dla twojego handiIsner może dostać do zera oO Niech zejdzie z kortu
Ja po runie w 1st secie zabilem 3-0 mocno ale wiadomo naby i trzeba pilnowac. muszyna bez grejman i bez dwich srodkowych umowmy sie nie ma czego szukac w tym meczh szkoda ze pre nie zabite ale przyznaje sie nie wiedzialem ze serwinski chcial przeloxyc ten meczMam +2,5
Ugrają jednego seta, czy uciekać? Dopiero teraz zobaczyłem tę wiadomość.
To zupełnie tak jak w zeszłym roku było z plazowka. Buki w końcu sie ogarnęły, bo kasy zaczęły tracić za dużo i skalibrowali kursy odpowiednio, wkrótce to samo będzie z CS em, kwestia miesiąca, no może dwóch.Kurde, jeszcze pół roku temu CS to był tutaj mały ułamek postów, teraz całkiem odwrotnie - człowiek przewija i nie wie o czym mowa, się porobiło.
Wawrinka nie tankuje.Wawrinka tankuje czy Zverev gra tak dobrze ?
Do przerwy 0:0. http://sports.williamhill.com/bet/pl/results///E/10126350/today//////Veracruz+U20+₋+Pumas+de+la+UNAM+U20.htmlWitam. Wiecie może jakim wynikiem do przerwy skończył sie mecz u20 w Meksyku? Zagrałem na Pumas, a nie mam pojęcia gdzie to sprawdzic.
No na bank ????Muszyna 3 set @2,8
jednego chyba wezmą to w końcu są kobiełki ????