>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
CS to jest ***** i nie polecam ostatnio z 11-1 na 14-16
teraz jesszcze lepsza akcja było 13-2 totalna miazga jest 13-13 i zaraz w dupe, tak mam bol dupy
ale oni boca 2vs2 bomba podlozona typ 20hp wie gdzie jest i nie moze go trafic na takim poziomie, zenda

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Tak z ciekawości odpaliłem Isnera z Murrayem, ciekaw jestem po co John się jeszcze męczy w tym sezonie.. mam nadzieję, że w przyszłym zobaczymy jego lepszą wersję, bo pomimo &quot;drewnowatości&quot; jakoś go lubię. :-D

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
CS to jest ***** i nie polecam ostatnio z 11-1 na 14-16
teraz jesszcze lepsza akcja było 13-2 totalna miazga jest 13-13 i zaraz w dupe, tak mam bol dupy
ale oni boca 2vs2 bomba podlozona typ 20hp wie gdzie jest i nie moze go trafic na takim poziomie, zenda
jeżeli w tenisie co trzeci mecz ustawiony, to w takim csie tym bardziej są ustawiane, skoro można to grać u największych buków i za całkiem ładne stawki...13:2 i nagle grać zapomnieli :grin:

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
jeżeli w tenisie co trzeci mecz ustawiony, to w takim csie tym bardziej są ustawiane, skoro można to grać u największych buków i za całkiem ładne stawki...13:2 i nagle grać zapomnieli :grin:
Przypominam, że za wygranie tego turnieju dostajesz 200k $ to musiałyby być gruuuuube zakłady by komuś się to opłacało.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom