Ja osobiście poczekam na drugą połowę, tam korona traci najwięcej bramek. Stracą siły i Legia wbije może nie tylko jedną ????1.14 kurs na bts w meczu Korony z Legią to chyba błąd buka. Ja rozumiem wszystko, ale 1.14?
jeżeli w tenisie co trzeci mecz ustawiony, to w takim csie tym bardziej są ustawiane, skoro można to grać u największych buków i za całkiem ładne stawki...13:2 i nagle grać zapomnieli :grin:CS to jest ***** i nie polecam ostatnio z 11-1 na 14-16
teraz jesszcze lepsza akcja było 13-2 totalna miazga jest 13-13 i zaraz w dupe, tak mam bol dupy
ale oni boca 2vs2 bomba podlozona typ 20hp wie gdzie jest i nie moze go trafic na takim poziomie, zenda
gdzie mozna sledzic ten mecz, albo chociaz wynik sam?:razz:Ostatnia chwila żeby łapać :
Faze -4,5 handicap rundowy @1,72 bet365 mecz 20:30 vs NRG
W mojej opini wchodzi bez problemu.
Przypominam, że za wygranie tego turnieju dostajesz 200k $ to musiałyby być gruuuuube zakłady by komuś się to opłacało.jeżeli w tenisie co trzeci mecz ustawiony, to w takim csie tym bardziej są ustawiane, skoro można to grać u największych buków i za całkiem ładne stawki...13:2 i nagle grać zapomnieli :grin: