>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
slomiany400 49,6K

slomiany400

Użytkownik
Graliscie kiedys w csa? Tu dużo decyduje mapa i po jakiej stronie jesteś, takie comebacki pomagają w grze.. Ja gram na dość wysokim poziomie i z ekipą mieliśmy 13-2 po stronie CT na mapie cache, poszliśmy do tt i przegraliśmy 1-14 ;)

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Graliscie kiedys w csa? Tu dużo decyduje mapa i po jakiej stronie jesteś, takie comebacki pomagają w grze.. Ja gram na dość wysokim poziomie i z ekipą mieliśmy 13-2 po stronie CT na mapie cache, poszliśmy do tt i przegraliśmy 1-14 ;)
Tylko, że cache chyba jest dużo bardziej CT oriented niż mirage ;)

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Witam. Wiecie może jakim wynikiem do przerwy skończył sie mecz u20 w Meksyku? Zagrałem na Pumas, a nie mam pojęcia gdzie to sprawdzic.

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
jeżeli w tenisie co trzeci mecz ustawiony, to w takim csie tym bardziej są ustawiane, skoro można to grać u największych buków i za całkiem ładne stawki...13:2 i nagle grać zapomnieli :grin:
oby teraz Sk z digi przegrali lub EnVy z myszami, bo jak przez to nie wejdzie kupon na 4,5k no to odechciewa sie wszystkiego

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Przypominam tylko, że to są zespoły które by tego turnieju i tak nie wygrały.
Patrząc na limity na cs&#39;a oraz fakt, że grubsze wejścia w tego typu mecz byłyby od razu widoczne (mało buków to oferuje) to jednak trudno mi w to przypuszczać. Raczej spodziewałbym się tego na jakichś mniejszych turniejach a nie tutaj.

F 129

fascio

Użytkownik
Patrząc na limity na cs&#39;a oraz fakt, że grubsze wejścia w tego typu mecz byłyby od razu widoczne (mało buków to oferuje) to jednak trudno mi w to przypuszczać. Raczej spodziewałbym się tego na jakichś mniejszych turniejach a nie tutaj.
To ty jestes specem ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom