ajaccio - laval over 4.5 @2.62
93' Mamy to ????Oss-Breda
over 6.5 @1.65
Mecz otwarty, dużo sytuacji. Wydaje mi się, że Breda to weźmie bo dominuje. Polecam ????
Zverev drugi set 3.0
tak się robi kasę, można zamykać ????????kurs na Legię 4.50 ???? teraz można kombinować, bo 1.45 to śmiech na sali.
Serwuje pierwszy także większa kontrola.Ogląda ktoś Wawrinkę?Bo przed chwilka zagrałem na Niego po kursie 2,2 za wieksza stawke i nie wiem czy zamykac ...czy czekac...
Ma,ale dzis w Barcie szpital. Typu nie neguje,ale wymiana nawet z osłabioną Barcą, to strzał w stope.Barca - brose over 154.5 @1.83 b365
brose musi pojsc na wymiane barca ma kim rzucac powinno byc latwo mecz na styku beda fayle a obie ekipy niezle rxucaja z lini
Ten Zverev dość dobrze gra. Plus Wawrinka raz tak raz siak. Nie wiem szczerze powiedziawszy. Ja czekamOgląda ktoś Wawrinkę?Bo przed chwilka zagrałem na Niego po kursie 2,2 za wieksza stawke i nie wiem czy zamykac ...czy czekac...
Staszek na takich turniejach gra na tzw wyjebce.Na tym turnieju prawie zawsze w pierwszejn rundzie przegrywał...a Niemiec dobra forma...ale tez poczekam...Ten Zverev dość dobrze gra. Plus Wawrinka raz tak raz siak. Nie wiem szczerze powiedziawszy. Ja czekam