>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
P 1,8K

patced

Użytkownik
Barca - brose over 154.5 @1.83 b365
brose musi pojsc na wymiane barca ma kim rzucac powinno byc latwo mecz na styku beda fayle a obie ekipy niezle rxucaja z lini

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Szkoda Korony, ale mają zbyt wąską kadrę. Dużo kontuzji, jechali na ambicji. Niestety brakło sił, jeszcze ta czerwona kartka. Coś pewnie Legia jeszcze strzeli, bo jest dużo czasu.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Barca - brose over 154.5 @1.83 b365
brose musi pojsc na wymiane barca ma kim rzucac powinno byc latwo mecz na styku beda fayle a obie ekipy niezle rxucaja z lini
Ma,ale dzis w Barcie szpital. Typu nie neguje,ale wymiana nawet z osłabioną Barcą, to strzał w stope.

matiee 407

matiee

Użytkownik
Ogląda ktoś Wawrinkę?Bo przed chwilka zagrałem na Niego po kursie 2,2 za wieksza stawke i nie wiem czy zamykac ...czy czekac...
Ten Zverev dość dobrze gra. Plus Wawrinka raz tak raz siak. Nie wiem szczerze powiedziawszy. Ja czekam

betinos 200

betinos

Użytkownik
Ten Zverev dość dobrze gra. Plus Wawrinka raz tak raz siak. Nie wiem szczerze powiedziawszy. Ja czekam
Staszek na takich turniejach gra na tzw wyjebce.Na tym turnieju prawie zawsze w pierwszejn rundzie przegrywał...a Niemiec dobra forma...ale tez poczekam...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom