>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
P 1,8K

patced

Użytkownik
Ma,ale dzis w Barcie szpital. Typu nie neguje,ale wymiana nawet z osłabioną Barcą, to strzał w stope.
Dam pre gralees over a mecz sie nie zmienia szybka gra duzo fauli over lekko. brose ma dzisiaaj niewatpliwa szanse a zeby wygrac musi rzucac

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Wiesz może czy Favors dziś zagra? Bo jeśli nie to ja bym brał over 200,5.
Derrick Favors (knee) is expected to play against the Lakers on Friday.

game time decision. Ale jak zagra to limitowane minuty. Generalnie też myślę nad overem. Jazz potrafią z takimi ekipami nabijać wysokie wyniki.

C 334

copper

Użytkownik
Dwóch Argentyńczyków i pierwszy set ładnie skręcony, ciekawe czy mecz wygra Mayer, bo on tak lubi pierwsze sety przehandlować i wygrać w trzech.

maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
Lecę z konkretnym dublem, podwyższone linie na maxy u tych, którzy są w tej dziedzinie specjalistami. Dwa wysokie kursy, które razem mogą utworzyć niesamowitego dubelka ????
Wright powyżej 3.5 180&#39; + Whitlock powyżej 3.5 180&#39; = AKO 11,20
Oby z fartem!

Otrzymane punkty reputacji: +7
H 902

hank

Użytkownik
Derrick Favors (knee) is expected to play against the Lakers on Friday.

game time decision. Ale jak zagra to limitowane minuty. Generalnie też myślę nad overem. Jazz potrafią z takimi ekipami nabijać wysokie wyniki.
No właśnie, do tego Utah bez Haywarda i być może Favorsa w obronie wypadają gorzej. Mi to się wydaje bardzo dobrym betem.

Na razie niech Barca dowiezie, i zacznę myśleć co na noc.

Nets- Pacers, tam za to linia wydaje mi się grubo za wysoko.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
No właśnie, do tego Utah bez Haywarda i być może Favorsa w obronie wypadają gorzej. Mi to się wydaje bardzo dobrym betem.

Na razie niech Barca dowiezie, i zacznę myśleć co na noc.

Cięzko powiedzieć Indiana gra bardzo szybko a Nets w pierwszym meczu na wysokiej skuteczności jak utrzymają to padnie tutaj dużo punktów. Ja wolę tutaj zostawić ten mecz.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik

Na razie niech Barca dowiezie, i zacznę myśleć co na noc..

Lakers,moze sprawic niespodzianke

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom