zmogu
Użytkownik
Czerwona dla Pazdana za czyste wejście. Ekstraklasa i wszystko jasne.
Dam pre gralees over a mecz sie nie zmienia szybka gra duzo fauli over lekko. brose ma dzisiaaj niewatpliwa szanse a zeby wygrac musi rzucacMa,ale dzis w Barcie szpital. Typu nie neguje,ale wymiana nawet z osłabioną Barcą, to strzał w stope.
Przecież wszedł chłopowi dwoma nogami a tamten uciekał. Żółta bez gadania.Czerwona dla Pazdana za czyste wejście. Ekstraklasa i wszystko jasne.
Wiesz może czy Favors dziś zagra? Bo jeśli nie to ja bym brał over 200,5.A chciałem pisać napisać żeby się nie zemściło takie klepanie zamiast spróbować dobić od razu.
Derrick Favors (knee) is expected to play against the Lakers on Friday.Wiesz może czy Favors dziś zagra? Bo jeśli nie to ja bym brał over 200,5.
No właśnie, do tego Utah bez Haywarda i być może Favorsa w obronie wypadają gorzej. Mi to się wydaje bardzo dobrym betem.Derrick Favors (knee) is expected to play against the Lakers on Friday.
game time decision. Ale jak zagra to limitowane minuty. Generalnie też myślę nad overem. Jazz potrafią z takimi ekipami nabijać wysokie wyniki.
linia niska była. Oby to Barca kondycyjnie wytrzymała bo ławka krótka.Dam pre gralees over a mecz sie nie zmienia szybka gra duzo fauli over lekko. brose ma dzisiaaj niewatpliwa szanse a zeby wygrac musi rzucac
no fakt ????Cavani mega słaby
Cięzko powiedzieć Indiana gra bardzo szybko a Nets w pierwszym meczu na wysokiej skuteczności jak utrzymają to padnie tutaj dużo punktów. Ja wolę tutaj zostawić ten mecz.No właśnie, do tego Utah bez Haywarda i być może Favorsa w obronie wypadają gorzej. Mi to się wydaje bardzo dobrym betem.
Na razie niech Barca dowiezie, i zacznę myśleć co na noc.
Nets- Pacers, tam za to linia wydaje mi się grubo za wysoko.
Legia 4, a więcZa drobne Korona lub remis, 8.5 bet365
Lakers,moze sprawic niespodziankeNo właśnie, do tego Utah bez Haywarda i być może Favorsa w obronie wypadają gorzej. Mi to się wydaje bardzo dobrym betem.
Na razie niech Barca dowiezie, i zacznę myśleć co na noc..
Nets- Pacers, tam za to linia wydaje mi się grubo za wysoko.