>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Bez przesady, Kerber to na 90% wciągnie ją nosem. Jak dadzą 1.6 na Niemke to trzeba brać z pocałowaniem ręki.
Akurat Radwańska w miarę sobie zawsze radzi Kerber, mecz typowe 50/50 jak dla mnie i spodziewam się równych kursów. Nic nie postawię, ale wg mnie Radwańska 2-0.

bossm 692

bossm

Użytkownik
puściłem w Ladbrokers takie zdarzenie Rajeev Ram / Raven Klaasen V Venus Williams / Robert Lindstedt, zdaje sobie sprawę ze to pomyłka ale jk Oni to potraktuja?
uznali że zakład nie wszedł, a to ostatni zakład na kuponie, jak myślicie warto reklamować, a jak tak to gdzie się to robie bo w Ladbrokers jeszcze nie zgłaszałem

cinoj 160

cinoj

Użytkownik
Tylko KATARZYNA NOWAK. &quot; Och moj boże jakiż to był forehand , cóż za zagranie no proszę państwa&quot; Raz z taką chrypą przyszla chora i biadoliła te swoje pierdy.

O wlasnie Tomasz Lorek nastepny as wjezdza aka &quot; Zagral ten wolej niczym Edberg lub Jiri Novak w 2000 na łonie wimbledonskiej traw ????

Tendencja jest taka , że najlepiej komentują najmłodsi. Olejniczak i jeszcze jeden ,ktorego nazwiska zapomnialem.
Lorek to taki Hajto tenisa, imię się zgadza ????

D 570

duff999

Użytkownik
uznali że zakład nie wszedł, a to ostatni zakład na kuponie, jak myślicie warto reklamować, a jak tak to gdzie się to robie bo w Ladbrokers jeszcze nie zgłaszałem
Oczywiście , że tak w końcu Venus Williams nie grała. Byłem kiedyś w podobnej sytuacji w betsafe lata temu i dostałem zwrot za wygrany mecz.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Warto, to ewidentna pomyłka. Venus Williams to gra w WTA i z tego co wiemy dzisiaj w męskim deblu nie występowała.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom