kuchcik
Użytkownik
Poczekaj do końca ????@Kuchcik
Nie no, wiedzy mu odmówić nie sposób. Swoją drogą chciałbym mieć ten sam towar co on.
https://www.youtube.com/watch?v=Ih2WN_kcsYk
Poczekaj do końca ????@Kuchcik
Nie no, wiedzy mu odmówić nie sposób. Swoją drogą chciałbym mieć ten sam towar co on.
Akurat Radwańska w miarę sobie zawsze radzi Kerber, mecz typowe 50/50 jak dla mnie i spodziewam się równych kursów. Nic nie postawię, ale wg mnie Radwańska 2-0.Bez przesady, Kerber to na 90% wciągnie ją nosem. Jak dadzą 1.6 na Niemke to trzeba brać z pocałowaniem ręki.
Hahahah, co on ku*wa bierze. Załatwcie mi to, płacę jak za prezydenta. ????Poczekaj do końca ????
https://www.youtube.com/watch?v=Ih2WN_kcsYk
drdeep dostales ostrzezenie za tego wulgara zakropkowanego?Hahahah, co on ku*wa bierze. Załatwcie mi to, płacę jak za prezydenta. ????
Nie o to chodzi.a czy masz wrazenie, ze jest moze odwrotnie?
pogon vs miedz over 10
uznali że zakład nie wszedł, a to ostatni zakład na kuponie, jak myślicie warto reklamować, a jak tak to gdzie się to robie bo w Ladbrokers jeszcze nie zgłaszałempuściłem w Ladbrokers takie zdarzenie Rajeev Ram / Raven Klaasen V Venus Williams / Robert Lindstedt, zdaje sobie sprawę ze to pomyłka ale jk Oni to potraktuja?
Lorek to taki Hajto tenisa, imię się zgadza ????Tylko KATARZYNA NOWAK. " Och moj boże jakiż to był forehand , cóż za zagranie no proszę państwa" Raz z taką chrypą przyszla chora i biadoliła te swoje pierdy.
O wlasnie Tomasz Lorek nastepny as wjezdza aka " Zagral ten wolej niczym Edberg lub Jiri Novak w 2000 na łonie wimbledonskiej traw ????
Tendencja jest taka , że najlepiej komentują najmłodsi. Olejniczak i jeszcze jeden ,ktorego nazwiska zapomnialem.
Jeszcze nie, ale pewnie się znajdzie jakiś pierwszy sprawiedliwy.drdeep dostales ostrzezenie za tego wulgara zakropkowanego?
tak z ciekawosci pytam :razz:
Oczywiście , że tak w końcu Venus Williams nie grała. Byłem kiedyś w podobnej sytuacji w betsafe lata temu i dostałem zwrot za wygrany mecz.uznali że zakład nie wszedł, a to ostatni zakład na kuponie, jak myślicie warto reklamować, a jak tak to gdzie się to robie bo w Ladbrokers jeszcze nie zgłaszałem
Hahah, przypomniałeś mi te jego hasełka. ????????Tomasz lorek: Return jak z baśni, kontrpje, sprząta przy sieci
brawo DR.karlovic win 1.90
Nie wiem że to mu się nie nudzi 10 lat co mecz to samo ciagleHahah, przypomniałeś mi te jego hasełka. ????????
Dobra, koniec offtopowania.
Makarowe 2:0 @2,20 całoroczny
Karlovic @3,00