>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Jeszcze fajnie mówił coś w stylu &quot;Ajjjj, brawo Endi. Fantastyczne zagranie jegomościa z Glasgow.&quot;
Jeszcze tym jego słynnym głosem &quot;Ależ roztańczony jest teraz Gillou Simooooon&quot;.

Ale przyznać trzeba, że wiedzy mu też nie brakuje. Skąd by niby te wszystkie porównania brał ????

szpil 313

szpil

Użytkownik
Była Radwańska do pogrania w pewnym momencie za 2,25. Gdybym tylko znał się lepiej na Tenisie :p
Tenis i tenis kobiecy to dwie oddzielne dyscypliny sportu. W tym drugim musisz mieć rozpiskę kiedy która ma okres, oglądać pudelki i wyłapywać informacje o jakiś miłosnych wpadkach, itp.

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Radwańska bierze znowu ten cały Singapur. ;X
@Kuchcik
Nie no, wiedzy mu odmówić nie sposób. Swoją drogą chciałbym mieć ten sam towar co on.
@prof
????????

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
RUSEK przegrywa wymiany z IVO , świat się konczy ????
jak on się mógł połamać, ten rusek to typowy rusek
4 szanse miał na wygranie swojego gema i wszystkie siatka/aut nie mogę ????

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Radwańska bierze znowu ten cały Singapur. ;X
Bez przesady, Kerber to na 90% wciągnie ją nosem. Jak dadzą 1.6 na Niemke to trzeba brać z pocałowaniem ręki.
A tak btw, w meczu Ivo na brak TB w 3 secie było 1.5, mimo braku przełamań we wcześniejszych setach. Buki wiedziały. Ja wiedziałem.

D 570

duff999

Użytkownik
NextGen Khachanov ????
O łóżko hotelowe! ???? to już 3x słysze ???? haha Lorek Ty asie ????
Wiedzę ma oczywiście. Sporo felietonów pisze. Jednak ten komentarz dla mnie jest męczący.
Jeszcze bardziej musi być męczący dla tych co tenis oglądają od święta. i muszą słuchać o
Jirim Novaku , Ojcu Gulbisa , Volleyach z 1975 , Finałach Fibaka , Edbergach , Villasach , Juanach Ferrero. I milionach różnych porównań z dupy. Czasem to się idzie zadławić jedzeniem jak coś sobie przypomni ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom