>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
betinos 200

betinos

Użytkownik
... Mają rodaczkę w Topie światowego tenisa to zazdrosne Polaki takie rzeczy musza pisać -.-.
Ta rodaczka ma głęboko w d...to ze jest Polka.Przechlapala sobie u mnie postawa na 2 Olimpiadach.Jak można tak traktować grę dla swojego kraju!!!!Tam gdzie jest kasa to juz inna sprawa...Tam ma motywacje...

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Stopa też dobrze daje. Nie ukrywa, że jeden z drugim handlują i nie boi się tyrać tych, którzy łatwo poddają mecze.
Stopa jest jednym z najlepszych w swojej dziedzinie. Ma wiedzę, głos, charyzmę i jaja no i fajnie się go słucha, bo nie odlatuje po najprostszych piłkach jak niektórzy tylko dlatego, że Polak gra. Najlepszy od tenisa jest chyba Domański, ale to moja subiektywna opinia.

matiee 407

matiee

Użytkownik
Stopa jest jednym z najlepszych w swojej dziedzinie. Ma wiedzę, głos, charyzmę i jaja no i fajnie się go słucha, bo nie odlatuje po najprostszych piłkach jak niektórzy tylko dlatego, że Polak gra. Najlepszy od tenisa jest chyba Domański, ale to moja subiektywna opinia.
Domański w miarę, ale nie przesadzałbym.
Kiedyś upatrywal faworyta w meczu po tym, że jeden był na 30 miejscu w rankingu a drugi na 41 :p i powtarzał z trzy cztery razy: no jest wyżej w rankingu i faworytem tego spotkania

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Ujdzie i Domański, ale Stopa wyżej. Charyzma i brak ekstazy z byle powodu górują. Do tego dochodzi blog pt. Rotacja wsteczna. Dobre wpisy, bez ściem i otoczek.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom