xenus
Użytkownik
Na szczęście wybronił się ????Ivo lamany z 40-0 koniec swiata xd
edit: jednak as
Na szczęście wybronił się ????Ivo lamany z 40-0 koniec swiata xd
edit: jednak as
... Mają rodaczkę w Topie światowego tenisa to zazdrosne Polaki takie rzeczy musza pisać -.-.No proszę primadonna jeszcze ogarnie tego seta...Nie lubię tej gwiazdeczki mam nadzieje ze Karolina wygra.Pliskova win @ 2.75
mam nadzieje że uniewaznia bo Klasseny nic nie grają...puściłem w Ladbrokers takie zdarzenie Rajeev Ram / Raven Klaasen V Venus Williams / Robert Lindstedt, zdaje sobie sprawę ze to pomyłka ale jk Oni to potraktuja?
Bo jej gra irytuje, jak ona sama.Szczególnie po przegranych meczach - na konferencjach prasowych. Gram ją ze względu na beznadziejną postawę Pliskovej w poprzednim meczu i historię gier z Agą, a nie dlatego, że jestem pod wrażeniem jej umiejętności ???? Mam nadzieję, że będą apetyczne kursy na Kerber, jeśli przejdzie.... Mają rodaczkę w Topie światowego tenisa to zazdrosne Polaki takie rzeczy musza pisać -.-.
Tak jakby kupon mu na włosku wisiał. Beznadziejny komentator, ale trudno o dobrych w tenisie.Nie da się słuchać tak stronniczego komentowania. Troche odlatuje gostek co jest denerwujące, przeszkadza w oglądaniu zwyczajnie.
On zawsze tak. Obudź go o północy i pewnie by poemat o Iśce walnął.Nie da się słuchać tak stronniczego komentowania. Troche odlatuje gostek co jest denerwujące, przeszkadza w oglądaniu zwyczajnie.
Potwierdzam, jeszcze ten jego głos, jakby pościelówa za oknem nie wystarczała.Nie da się słuchać tak stronniczego komentowania. Troche odlatuje gostek co jest denerwujące, przeszkadza w oglądaniu zwyczajnie.
33% po 1 serwisie, tak chyba się nie da wygrać spotkania. Mimo wszystko wczoraj było podobnie, a Niculescu zdobywa masę punktów przy podaniu Davis, także 4.50 nadal kusi... :razz:Niculescu @1.66
Rumunka kosi na hali, przyzwoity kurs na jej win.
Faktycznie słaba jest. Dlatego tak długo na topie się utrzymuje. A szkoda gadać.Bo jej gra irytuje, jak ona sama.Szczególnie po przegranych meczach - na konferencjach prasowych. Gram ją ze względu na beznadziejną postawę Pliskovej w poprzednim meczu i historię gier z Agą, a nie dlatego, że jestem pod wrażeniem jej umiejętności ???? Mam nadzieję, że będą apetyczne kursy na Kerber, jeśli przejdzie.
Tomasz Lorek z Polsatu jak czasami odleci to nie ma mocnych ????Poziom komentarza w TVPiS drastycznie spada z roku na rok. Wymieńcie mi trzech dobrych komentatorów z publicznej.