>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
F 129

fascio

Użytkownik
No proszę primadonna jeszcze ogarnie tego seta...Nie lubię tej gwiazdeczki mam nadzieje ze Karolina wygra.Pliskova win @ 2.75
... Mają rodaczkę w Topie światowego tenisa to zazdrosne Polaki takie rzeczy musza pisać -.-.

Otrzymane punkty reputacji: +6
zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
... Mają rodaczkę w Topie światowego tenisa to zazdrosne Polaki takie rzeczy musza pisać -.-.
Bo jej gra irytuje, jak ona sama.Szczególnie po przegranych meczach - na konferencjach prasowych. Gram ją ze względu na beznadziejną postawę Pliskovej w poprzednim meczu i historię gier z Agą, a nie dlatego, że jestem pod wrażeniem jej umiejętności ???? Mam nadzieję, że będą apetyczne kursy na Kerber, jeśli przejdzie.

5567 719

5567

Użytkownik
Nie da się słuchać tak stronniczego komentowania. Troche odlatuje gostek co jest denerwujące, przeszkadza w oglądaniu zwyczajnie.

zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
Nie da się słuchać tak stronniczego komentowania. Troche odlatuje gostek co jest denerwujące, przeszkadza w oglądaniu zwyczajnie.
Tak jakby kupon mu na włosku wisiał. Beznadziejny komentator, ale trudno o dobrych w tenisie.

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Potwierdzam, jeszcze ten jego głos, jakby pościelówa za oknem nie wystarczała.

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Niculescu @1.66
Rumunka kosi na hali, przyzwoity kurs na jej win.
33% po 1 serwisie, tak chyba się nie da wygrać spotkania. Mimo wszystko wczoraj było podobnie, a Niculescu zdobywa masę punktów przy podaniu Davis, także 4.50 nadal kusi... :razz:

F 129

fascio

Użytkownik
Bo jej gra irytuje, jak ona sama.Szczególnie po przegranych meczach - na konferencjach prasowych. Gram ją ze względu na beznadziejną postawę Pliskovej w poprzednim meczu i historię gier z Agą, a nie dlatego, że jestem pod wrażeniem jej umiejętności ???? Mam nadzieję, że będą apetyczne kursy na Kerber, jeśli przejdzie.
Faktycznie słaba jest. Dlatego tak długo na topie się utrzymuje. A szkoda gadać.

zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
Typowe dwumetrowe auty Pliskovej, oby jeszcze serwis z meczu z Kuzą wrócił i Agnieszka nie będzie musiała dużo robić, żeby wygrać.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Poziom komentarza w TVPiS drastycznie spada z roku na rok. Wymieńcie mi trzech dobrych komentatorów z publicznej.
Tomasz Lorek z Polsatu jak czasami odleci to nie ma mocnych ????

Poza nim, to wiadomo - młody Tomaszewski i Kasia Nowak. Esencja komentowania.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom