rzepin
Użytkownik
Delbonis 1 set
3
Delbonis 1 set
3
W tenisie? Oj zdecydowanie częściej niż raz na sto :razz:To tylko i wyłącznie kwestie bezpieczeństwa. Raz na 100 meczów zdarzy się coś niewyobrażalnego.
do 30Grace Min wygra 8 gema
kurs: 2
Szybka akcja wędka spławik.Hahah, przypomniałeś mi te jego hasełka. ????????
Dobra, koniec offtopowania.
Makarowe 2:0 @2,20 całoroczny
Masz racje.W tenisie? Oj zdecydowanie częściej niż raz na sto :razz:
głupie krówki :grin:Hradeckie 2 set @2
Nevener tez tak myślał, ale jeszcze nie raz się zdziwi.Masz racje.
W każdym razie odnosiłem się do tego, że nieugranie 11 gemów przez Delbonisa przy 7-6 1-0* byłoby czymś... hmm, brak słowa.
Tsonga 16 gem 2.62
Siekiery coś ostatnio kompletnie nie widać, a przydałoby się, żeby wjechał dzisiaj all in w Del Potro.Nevener tez tak myślał, ale jeszcze nie raz się zdziwi.
...stajesz "vis a vis" niej i zaczynasz prawić :grin: Fajne czasy przypomniałeś. (chyba, ze nie wiesz o co kaman to nie bylo tematu????)Szybka akcja wędka spławik.
Odpisze jeszcze z telefonu i utne sprawe. Nic nie myślałem, mam gdzies czy ugra te 11 gemow czy nie, jedyny blad że nie dopisalem, ze zamykam bez paru groszy, spieszyłem się. W tenisie swoje widzialem, nic mnie nie zdziwi.Nevener tez tak myślał, ale jeszcze nie raz się zdziwi.
To tak ochoczo wjeżdżasz w Nishikoriego? Ciezki mecz :razz:Siekiery coś ostatnio kompletnie nie widać, a przydałoby się, żeby wjechał dzisiaj all in w Del Potro.
Persepolis (Match betting)
Persepolis v Sanat Naft Abadan Iranian
1.65