>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
FaZe też wcale nie gra źle tej mapy ;)
Dignitas ostatnio jest on fire. Mirage w Moskwie to była poezja.

Myślę, że Kubinho zwraca uwagę dodatkowo na niedawny mecz FaZe z SK. Nazwać ich parodystami w tamtym spotkaniu to komplement, a dużo czasu na ogarnięcie głów nie mieli.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Kurcze, FaZe za 3 kusi. Kubinho bierze z Handi Dignitas, ale kiedyś w końcu się musi pomylić ????
Ja biorę, bo Kurs. FaZe @3.0 bet365
@up przegrać na Overpassie z SK to żaden wstyd. Mam nadzieję na zmotywowane Faze.

Otrzymane punkty reputacji: +3
domel206 802

domel206

Użytkownik
Myslicie ze Sousa ogarnie seta z Ferrerem bo zamyka mi kupon za 1400 i nie wiem czy kontrowac Ferrer 2-0?
Powiem Ci ze obydwaj przebijaki i mogą sie łamac dosyc czesto . Ferrer czesto oddaje sety wiec ja bym poczekal do meczu. Osobiscie uwazam ze Sousa ma szanse na seta aczkolwiek Ferrer na tak wolnych nawierchniach jest mega trudny do ogarniecia a w tym turnieju nawierchnia jest szczegolnie wolna. 1400 to sporo i zalezy ile zainwestowales jak masz nie wygrac nic to kontruj 2:0 i zawsze lepiej miec mniej niz nie miec wcale ????

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Powiem Ci ze obydwaj przebijaki i mogą sie łamac dosyc czesto . Ferrer czesto oddaje sety wiec ja bym poczekal do meczu. Osobiscie uwazam ze Sousa ma szanse na seta aczkolwiek Ferrer na tak wolnych nawierchniach jest mega trudny do ogarniecia a w tym turnieju nawierchnia jest szczegolnie wolna. 1400 to sporo i zalezy ile zainwestowales jak masz nie wygrac nic to kontruj 2:0 i zawsze lepiej miec mniej niz nie miec wcale ????
W Wiedniu jest szybki kort ;) Nie wiem skąd Ci się wzięła wolna nawierzchnia :p

minglee 312

minglee

Użytkownik
Wytłumaczy ktoś co to za -3 w 3 kwarcie dla Olympiacos na bet365? :p
Edit: nvm po prostu mieli błędny wynik i odjęli teraz 3 pkt już jest ok, do usunięcia

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom