Ty a tak z ciekawości przy tych dokładnych wynikach z kafla ugrałeś?Ale dignitas są w gazie graja bardzo dobrze taktycznie w ostatnim czasie aimowo są kotami myślę ze spokojnie -3.5 pokryja
Dignitas ostatnio jest on fire. Mirage w Moskwie to była poezja.FaZe też wcale nie gra źle tej mapy![]()
Powiem Ci ze obydwaj przebijaki i mogą sie łamac dosyc czesto . Ferrer czesto oddaje sety wiec ja bym poczekal do meczu. Osobiscie uwazam ze Sousa ma szanse na seta aczkolwiek Ferrer na tak wolnych nawierchniach jest mega trudny do ogarniecia a w tym turnieju nawierchnia jest szczegolnie wolna. 1400 to sporo i zalezy ile zainwestowales jak masz nie wygrac nic to kontruj 2:0 i zawsze lepiej miec mniej niz nie miec wcale ????Myslicie ze Sousa ogarnie seta z Ferrerem bo zamyka mi kupon za 1400 i nie wiem czy kontrowac Ferrer 2-0?
W Wiedniu jest szybki kortPowiem Ci ze obydwaj przebijaki i mogą sie łamac dosyc czesto . Ferrer czesto oddaje sety wiec ja bym poczekal do meczu. Osobiscie uwazam ze Sousa ma szanse na seta aczkolwiek Ferrer na tak wolnych nawierchniach jest mega trudny do ogarniecia a w tym turnieju nawierchnia jest szczegolnie wolna. 1400 to sporo i zalezy ile zainwestowales jak masz nie wygrac nic to kontruj 2:0 i zawsze lepiej miec mniej niz nie miec wcale ????
z tego co widze to w wiedniu jest wolniejszy jak w bazylei i to duzo, tez jestem zdania ze ferrer zameczy souse ale tego nie gramW Wiedniu jest szybki kortNie wiem skąd Ci się wzięła wolna nawierzchnia
![]()
To, że wolniejszy, wcale nie oznacza, że wolny ????z tego co widze to w wiedniu jest wolniejszy jak w bazylei i to duzo
Doloz sporo masz do czego powiem tyle że gralem tamte zakłady za 400-500zlTy a tak z ciekawości przy tych dokładnych wynikach z kafla ugrałeś?
No to brawo ????Doloz sporo masz do czego powiem tyle że gralem tamte zakłady za 400-500zl
Wez mnie nie zalamuj czlowieku :dW Wiedniu jest szybki kortNie wiem skąd Ci się wzięła wolna nawierzchnia
![]()
te co wklejałes co Virtusi grali to miałeś mniejsze stawki kolego jezeli dobrze pamietamDoloz sporo masz do czego powiem tyle że gralem tamte zakłady za 400-500zl