Ty a tak z ciekawości przy tych dokładnych wynikach z kafla ugrałeś?Ale dignitas są w gazie graja bardzo dobrze taktycznie w ostatnim czasie aimowo są kotami myślę ze spokojnie -3.5 pokryja
Dignitas ostatnio jest on fire. Mirage w Moskwie to była poezja.FaZe też wcale nie gra źle tej mapy
Powiem Ci ze obydwaj przebijaki i mogą sie łamac dosyc czesto . Ferrer czesto oddaje sety wiec ja bym poczekal do meczu. Osobiscie uwazam ze Sousa ma szanse na seta aczkolwiek Ferrer na tak wolnych nawierchniach jest mega trudny do ogarniecia a w tym turnieju nawierchnia jest szczegolnie wolna. 1400 to sporo i zalezy ile zainwestowales jak masz nie wygrac nic to kontruj 2:0 i zawsze lepiej miec mniej niz nie miec wcale ????Myslicie ze Sousa ogarnie seta z Ferrerem bo zamyka mi kupon za 1400 i nie wiem czy kontrowac Ferrer 2-0?
W Wiedniu jest szybki kort Nie wiem skąd Ci się wzięła wolna nawierzchniaPowiem Ci ze obydwaj przebijaki i mogą sie łamac dosyc czesto . Ferrer czesto oddaje sety wiec ja bym poczekal do meczu. Osobiscie uwazam ze Sousa ma szanse na seta aczkolwiek Ferrer na tak wolnych nawierchniach jest mega trudny do ogarniecia a w tym turnieju nawierchnia jest szczegolnie wolna. 1400 to sporo i zalezy ile zainwestowales jak masz nie wygrac nic to kontruj 2:0 i zawsze lepiej miec mniej niz nie miec wcale ????
z tego co widze to w wiedniu jest wolniejszy jak w bazylei i to duzo, tez jestem zdania ze ferrer zameczy souse ale tego nie gramW Wiedniu jest szybki kort Nie wiem skąd Ci się wzięła wolna nawierzchnia
To, że wolniejszy, wcale nie oznacza, że wolny ????z tego co widze to w wiedniu jest wolniejszy jak w bazylei i to duzo
Doloz sporo masz do czego powiem tyle że gralem tamte zakłady za 400-500zlTy a tak z ciekawości przy tych dokładnych wynikach z kafla ugrałeś?
No to brawo ????Doloz sporo masz do czego powiem tyle że gralem tamte zakłady za 400-500zl
Wez mnie nie zalamuj czlowieku :dW Wiedniu jest szybki kort Nie wiem skąd Ci się wzięła wolna nawierzchnia
te co wklejałes co Virtusi grali to miałeś mniejsze stawki kolego jezeli dobrze pamietamDoloz sporo masz do czego powiem tyle że gralem tamte zakłady za 400-500zl