>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Potwierdzam zajmuje się bukmacherka długi czas gralem typy różnych ludzi sam analizowaLem różne sporty ( nie było wtedy w ofertach jeszcze csa) wychodziłem na dłuższą metę na - aczkolwiek teraz gdy gram tylko cs:go i bardzo sporadycznie zagram coś innego to wychodzi bardzo fajnie, założyłem swój temat na forum i pokaże że na dłuższą metę tylko i wyłącznie z csa będzie +

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Potwierdzam zajmuje się bukmacherka długi czas gralem typy różnych ludzi sam analizowaLem różne sporty ( nie było wtedy w ofertach jeszcze csa) wychodziłem na dłuższą metę na - aczkolwiek teraz gdy gram tylko cs:go i bardzo sporadycznie zagram coś innego to wychodzi bardzo fajnie, założyłem swój temat na forum i pokaże że na dłuższą metę tylko i wyłącznie z csa będzie +
Co uważasz o Dignitas teraz?

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
Wiesz co, ogólnie ciężko z czegokolwiek jest być na ✅, trzeba być naprawdę dobrym i dużo siedzieć w danej dyscyplinie. Jednak myślę, że jakbyś spytał Josekubinho, albo Valentine28 o ich bilans z CS&#39;a to byłby fajny plus. A propos, mój komentarz to nawiązanie do sygnaturki tego drugiego ???? Sam nie wiem czy jestem na plusie z CS&#39;a, ale jeżeli już łapałem jakieś wysokie kursy, które wchodziły to głównie na tym.
kursy czasami mozna niezle polapać to jest fakt, dwie trzy rundy i sie sytuacja zmienia o 180stopni. Ten NIP np to bodajze 10rund z rzedu dzis wygral

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
NiP przegrywali 6-12? ;D
Tak ale to nie są aż tak duże wyniki ani problematyczne do odrobienia. Bywają i większe. Zależy od mapy i stron.
CS:GO to dobra dyscyplina do grania live. Można w odpowiednim momencie zamykając sporo zarobić nawet na koniec końców przegranej drużynie.

aikman 460

aikman

Użytkownik
myslę że buki wiedzą we wiekszosci meczy kto wygra i w niektorych daje podpuchę np wyzsze kursy zeby ludzie łapali i wtapiali ciężko zarobioną kasę

F 129

fascio

Użytkownik
Ostatnio miałeś serie tych dokładnych wyników 2:1? Dobrze pamietam?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom