>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
Zastanawiam się nad typ, ale umowa z Polsatem kończy mi się po nowym roku.

-------

Tak przy okazji, czy NC+ ma Polsat Sport itp ? I ile kosztuje miesięcznie (standardowo) pełny pakiet kanałów sportowych (włącznie z Eleven) ?

--------

Ja w Cyfrowym Polsacie płacę 75zł miesięcznie (wszystkie sportowe, włącznie z Eleven).
A za KSW bedziesz pewnie musial zaplacic, ja mialem Cyfrowy ale jak dla mnie to oferta zalosna bynajmniej dla nożnej

M 2,5K

mati89

Forum VIP
dyscyplina, dyscyplina i jeszcze raz dyscyplina i tak jak kolega powiedział nic na siłę tylko to co oglądasz, w czym się orientujesz.
niestety też pobrałem CS&#39;a od chłopaków nie mając pojęcia ;P tak się traci kasę.

tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
No to jednak wolę Cyfrowy Polsat, bo jednak na Polsat Sport leci przez cały rok ATP. Dodatkowo płacę 2x mniej, niż Ty.

LM zawsze na ZDFie sie obejrzeć, polską ligę 2 mecze zawsze pokazuje Eurosport.
Ja tam bulę 8 dyszek za nc+ z Elevenami i do tego najniższy pakiet Cyfrowego dla Polsatów Sport za 2 dyszki
Do tego zez na Astre bo Sport 1 się przydaje
Wszystkie sportowe kanały dostępne w kraju u mnie na 1 tunerze

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
wczoraj pograłem mocno FaZe i SK :] ciężko na tym wygrywać na dłuższą metę
Wiesz co, ogólnie ciężko z czegokolwiek jest być na ✅, trzeba być naprawdę dobrym i dużo siedzieć w danej dyscyplinie. Jednak myślę, że jakbyś spytał Josekubinho, albo Valentine28 o ich bilans z CS&#39;a to byłby fajny plus. A propos, mój komentarz to nawiązanie do sygnaturki tego drugiego ???? Sam nie wiem czy jestem na plusie z CS&#39;a, ale jeżeli już łapałem jakieś wysokie kursy, które wchodziły to głównie na tym.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Baskonia - Olympiakos over 81,5 ht✅
Jak baskowie utrzymaja taki procent do polowy jak w meczu z realem to tu bedzie masa punktow do polowy. Oly tez zapewne odpowie a 82 punkty na takie druzyny warto sprobowac.
W meczu murarza over 9.5 po 1.8 w secie. ⛔
⛔ balonik sie polamal wiecej razy jak to przewidzialem
✅

F 129

fascio

Użytkownik
dyscyplina, dyscyplina i jeszcze raz dyscyplina i tak jak kolega powiedział nic na siłę tylko to co oglądasz, w czym się orientujesz.
niestety też pobrałem CS&#39;a od chłopaków nie mając pojęcia ;P tak się traci kasę.
Też wydaje mi się, że skupiając się na jednej dyscyplinie można daleko zajść bo mieszając nie ma opcji, że się gdzieś nie pomylisz. Prawda też jest taka, że niespodzianki zawsze będą ale z tym się trzeba liczyć.
E. I teraz jeszcze jeden przykład ktoś może zagrać taśmę za 10 zł wygrać 10 000 zł nawet 50 000 zł bo w tym też trzeba mieć szczęście.

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Też wydaje mi się, że skupiając się na jednej dyscyplinie można daleko zajść bo mieszając nie ma opcji, że się gdzieś nie pomylisz. Prawda też jest taka, że niespodzianki zawsze będą ale z tym się trzeba liczyć.
niespodzianki będą zawsze i wszędzie ale jeśli coś ogarniasz to mniejsza szansa na wtopę po kursie 1,1 - bo jednak musisz przyznać że laik w danej dyscyplinie typuje po prostu po kursach myśląc że im mniejszy kurs tym pewniejsze zdarzenie ;)
@ up
buki nie zarabiają na niespodziankach ale na marży

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom