A za KSW bedziesz pewnie musial zaplacic, ja mialem Cyfrowy ale jak dla mnie to oferta zalosna bynajmniej dla nożnejZastanawiam się nad typ, ale umowa z Polsatem kończy mi się po nowym roku.
-------
Tak przy okazji, czy NC+ ma Polsat Sport itp ? I ile kosztuje miesięcznie (standardowo) pełny pakiet kanałów sportowych (włącznie z Eleven) ?
--------
Ja w Cyfrowym Polsacie płacę 75zł miesięcznie (wszystkie sportowe, włącznie z Eleven).
CS:GO najłatwiejszy sposób na zarobek !NIP @4,50 bet 365 - z pocałowaniem rączki
wczoraj pograłem mocno FaZe i SK :] ciężko na tym wygrywać na dłuższą metęCS:GO najłatwiejszy sposób na zarobek !
na tym na czym się znasz, a nie słuchasz się tylko kogośa na czym jest łatwo wygrać na dłuższą metę ??
To znaczy, że bukmacherka nie dla Ciebie, tak jak dla mnie. Tutaj trzeba być rozważnym i opanować emocje.nawet najlepsza wiedza statystki itp nie pomogą bo zawsze coś wyjdzie nie tak...
Ja tam bulę 8 dyszek za nc+ z Elevenami i do tego najniższy pakiet Cyfrowego dla Polsatów Sport za 2 dyszki
Wiesz co, ogólnie ciężko z czegokolwiek jest być na , trzeba być naprawdę dobrym i dużo siedzieć w danej dyscyplinie. Jednak myślę, że jakbyś spytał Josekubinho, albo Valentine28 o ich bilans z CS'a to byłby fajny plus. A propos, mój komentarz to nawiązanie do sygnaturki tego drugiego ???? Sam nie wiem czy jestem na plusie z CS'a, ale jeżeli już łapałem jakieś wysokie kursy, które wchodziły to głównie na tym.wczoraj pograłem mocno FaZe i SK :] ciężko na tym wygrywać na dłuższą metę
balonik sie polamal wiecej razy jak to przewidzialemBaskonia - Olympiakos over 81,5 ht
Jak baskowie utrzymaja taki procent do polowy jak w meczu z realem to tu bedzie masa punktow do polowy. Oly tez zapewne odpowie a 82 punkty na takie druzyny warto sprobowac.
W meczu murarza over 9.5 po 1.8 w secie.
Też wydaje mi się, że skupiając się na jednej dyscyplinie można daleko zajść bo mieszając nie ma opcji, że się gdzieś nie pomylisz. Prawda też jest taka, że niespodzianki zawsze będą ale z tym się trzeba liczyć.dyscyplina, dyscyplina i jeszcze raz dyscyplina i tak jak kolega powiedział nic na siłę tylko to co oglądasz, w czym się orientujesz.
niestety też pobrałem CS'a od chłopaków nie mając pojęcia ;P tak się traci kasę.
niespodzianki będą zawsze i wszędzie ale jeśli coś ogarniasz to mniejsza szansa na wtopę po kursie 1,1 - bo jednak musisz przyznać że laik w danej dyscyplinie typuje po prostu po kursach myśląc że im mniejszy kurs tym pewniejsze zdarzenieTeż wydaje mi się, że skupiając się na jednej dyscyplinie można daleko zajść bo mieszając nie ma opcji, że się gdzieś nie pomylisz. Prawda też jest taka, że niespodzianki zawsze będą ale z tym się trzeba liczyć.
ja zlapalem po 2.3 ale bedzie szalenie ciezkoOlympiacos win @3,0 bet365