>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Czyli w przypadku Cyfrowego Polsatu nie ma opcji nic obejrzeć ?
Nie ma opcji, ja osobiście rzadko oglądam w telewizji, tylko w przypadkach kiedy całoroczny nie ma streama, bardziej niż na jakości zależy mi na braku opóźnienia.

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Polecam wykupić pakiet na wizja.tv i macie wszystkie Canal+, Eleveny, HBO i inne takie duperele bez żadnych lagów i takich tam. Kabel HDMI to chyba teraz wszyscy mają, więc nie ma problemu z podpięciem do telewizora. ????

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Zmieniaj na NC+, sam się z tym polsatem męczyłem sporo.
Zastanawiam się nad typ, ale umowa z Polsatem kończy mi się po nowym roku.

-------

Tak przy okazji, czy NC+ ma Polsat Sport itp ? I ile kosztuje miesięcznie (standardowo) pełny pakiet kanałów sportowych (włącznie z Eleven) ?

--------

Ja w Cyfrowym Polsacie płacę 75zł miesięcznie (wszystkie sportowe, włącznie z Eleven).

H 902

hank

Użytkownik
czemu taka długa przerwa Baskonia-Oly? jakaś awaria światła czy cos?
Światło jest, ale nie wiem czemu jeszcze nie grają.

NIe ma, ma tylko PSEkstra, i to jest dupa, bo przez to ja ATP oglądam tylko na Szlemach, ewentualnie czasami wrzucę stream.

Nie wiem dokładnie, ale nie 150. 30 to chyba samo HBO kosztuje.

_radekkk14 156

_radekkk14

Użytkownik
Potrzebowałem trzech gemów Francuza. w tym secie, żeby handi gemowe weszło... a on w dwóch ostatnich gemach serwisowych zmarnował kilka okazji... paranoja... tyle kasy : /

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Tak przy okazji, czy NC+ ma Polsat Sport itp ?
Żeby mieli te kanały to kto by ten Polsat kupował? ????
Mają jedynie Polsat Sport News. Poza tym wszystkie Eleveny za małą dopłatą, 3 swoje i Eurosporty.
Super Tennis także jest w razie w.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Żeby mieli te kanały to kto by ten Polsat kupował? ????

Mają jedynie Polsat Sport News. Poza tym wszystkie Eleveny za małą dopłatą, 3 swoje i Eurosporty.

Super Tennis także jest w razie w.
No to jednak wolę Cyfrowy Polsat, bo jednak na Polsat Sport leci przez cały rok ATP. Dodatkowo płacę 2x mniej, niż Ty.

LM zawsze na ZDFie sie obejrzeć, polską ligę 2 mecze zawsze pokazuje Eurosport.

H 902

hank

Użytkownik
Polecam wykupić pakiet na wizja.tv i macie wszystkie Canal+, Eleveny, HBO i inne takie duperele bez żadnych lagów i takich tam. Kabel HDMI to chyba teraz wszyscy mają, więc nie ma problemu z podpięciem do telewizora. ????
Dla mnie to nie jest opcja, raz że mam multiroomy, a dwa, chyba bym dostał szału, jakby net raczył przyciąć podczas oglądania.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom