>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Baskonia - Olympiakos over 81,5 ht
Jak baskowie utrzymaja taki procent do polowy jak w meczu z realem to tu bedzie masa punktow do polowy. Oly tez zapewne odpowie a 82 punkty na takie druzyny warto sprobowac.
W meczu murarza over 9.5 po 1.8 w secie.

krecik1988 246

krecik1988

Użytkownik
Baskonia - Olympiakos over 81,5 ht

Jak baskowie utrzymaja taki procent do polowy jak w meczu z realem to tu bedzie masa punktow do polowy. Oly tez zapewne odpowie a 82 punkty na takie druzyny warto sprobowac.
ja mam Baskonia over 79.5 w meczu po 1.7

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Co Ty bredzisz gościu? Nie podaje informacji tylko sam zapytałem bo nie wiedziałem. Facet zapytał jak mi rozliczyli więc napisałem, tyle w temacie.
Napisałeś sam na forum, że krecz to zawsze zwrot, wchodzą tutaj ludzie, którzy się nie znają na regulaminach i mogą się takim czymś zasugerować i niemiło rozczarować w przyszłości, bo nie wiedzą, że miałeś na myśli tak oczywistą rzecz jak to, że krecz przy zakładzie na handicap to zwrot.

pinturicchio 70

pinturicchio

Użytkownik
Napisałeś sam na forum, że krecz to zawsze zwrot, wchodzą tutaj ludzie, którzy się nie znają na regulaminach i mogą się takim czymś zasugerować i niemiło rozczarować w przyszłości, bo nie wiedzą, że miałeś na myśli tak oczywistą rzecz jak to, że krecz przy zakładzie na handicap to zwrot.
Pokaż mi gdzie tak napisałem?

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Sorry za offtop, zna ktoś z was jakiś ambitny polski serial? Tym, którzy nie oglądają serdecznie polecam Belfer, dopiero 5 odcinków wyszło a jest mega wciągający.
@topic
Inglot/Mergea @1,70 bet365
Spodobał mi się ten Pakt, zobaczymy co dalej z tego wyniknie. Za Inglotów zwrot.

pinturicchio 70

pinturicchio

Użytkownik
i siedź już cicho, bo się pogrążasz, pomijąc granie u buka, którego regulaminu nie znamy
Chyba się to różni od tego co Ty napisałeś, że niby ja byłem pewny zwrotu. Facet napisał abym dał znać więc napisałem, że otrzymałem zwrot.
I nie mów mi co mam robić a pogrążasz się swoim avatarem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom