krecik1988
Użytkownik
Milano-Real over 172.5 1.83 bet365
No więc w czym problem? Ja nie narzekam..Hahah, to u każdego buka za takie coś jest zwrot przy kreczu.
Różnice są przy zakładach na zwycięstwo/porażkę.
W tym, że podajesz mylne informacje, krecz w betsyfach to po 1 secie porażka.No więc w czym problem? Ja nie narzekam..
Każdemu wydawało się, że mówisz o zakładach na czyste zwycięstwo.No więc w czym problem? Ja nie narzekam..
Co Ty bredzisz gościu? Nie podaje informacji tylko sam zapytałem bo nie wiedziałem. Facet zapytał jak mi rozliczyli więc napisałem, tyle w temacie.W tym, że podajesz mylne informacje, krecz w betsyfach to po 1 secie porażka.
ja mam Baskonia over 79.5 w meczu po 1.7Baskonia - Olympiakos over 81,5 ht
Jak baskowie utrzymaja taki procent do polowy jak w meczu z realem to tu bedzie masa punktow do polowy. Oly tez zapewne odpowie a 82 punkty na takie druzyny warto sprobowac.
Napisałeś sam na forum, że krecz to zawsze zwrot, wchodzą tutaj ludzie, którzy się nie znają na regulaminach i mogą się takim czymś zasugerować i niemiło rozczarować w przyszłości, bo nie wiedzą, że miałeś na myśli tak oczywistą rzecz jak to, że krecz przy zakładzie na handicap to zwrot.Co Ty bredzisz gościu? Nie podaje informacji tylko sam zapytałem bo nie wiedziałem. Facet zapytał jak mi rozliczyli więc napisałem, tyle w temacie.
Pokaż mi gdzie tak napisałem?Napisałeś sam na forum, że krecz to zawsze zwrot, wchodzą tutaj ludzie, którzy się nie znają na regulaminach i mogą się takim czymś zasugerować i niemiło rozczarować w przyszłości, bo nie wiedzą, że miałeś na myśli tak oczywistą rzecz jak to, że krecz przy zakładzie na handicap to zwrot.
Spodobał mi się ten Pakt, zobaczymy co dalej z tego wyniknie. Za Inglotów zwrot.Sorry za offtop, zna ktoś z was jakiś ambitny polski serial? Tym, którzy nie oglądają serdecznie polecam Belfer, dopiero 5 odcinków wyszło a jest mega wciągający.
@topic
Inglot/Mergea @1,70 bet365
W Betsafe po 1. secie liczy się wygrana/przegrana.
edit: Chociaż chyba się pomyliłem. Daj znać.
i siedź już cicho, bo się pogrążasz, pomijąc granie u buka, którego regulaminu nie znamyzwrot
Pakt daje radę, zobacz też Watahę serial HBO, też mega klimatSpodobał mi się ten Pakt, zobaczymy co dalej z tego wyniknie. Za Inglotów zwrot.
Dorzucić można WatahęSpodobał mi się ten Pakt, zobaczymy co dalej z tego wyniknie. Za Inglotów zwrot.
dobry bet nie spojrzalem na linie druzyn z drugiej strony Oly chyba troche lepiej broni jak real wiec w drugiej polowie moga troche przystopowac z punktami ale mozna sobie pisac i tak wszystko zweryfikuje boiskoja mam Baskonia over 79.5 w meczu po 1.7
Chyba się to różni od tego co Ty napisałeś, że niby ja byłem pewny zwrotu. Facet napisał abym dał znać więc napisałem, że otrzymałem zwrot.i siedź już cicho, bo się pogrążasz, pomijąc granie u buka, którego regulaminu nie znamy