gemsetmecz
Użytkownik
Dobrze, że zobaczyłem w statystyki trochę. FaZe gra dobrze mirage, wygrali pistoletówki i stąd ta przewagaGG.
Taśma na Nie ma co zbierać po Dignitas a chciałem jeszcze na Live wjechać dobrze, że się powstrzymałem.
Dobrze, że zobaczyłem w statystyki trochę. FaZe gra dobrze mirage, wygrali pistoletówki i stąd ta przewagaGG.
Taśma na Nie ma co zbierać po Dignitas a chciałem jeszcze na Live wjechać dobrze, że się powstrzymałem.
Czekam na mapę i wtedy się zobaczy ????Wchodzi ktoś w SK albo handi na nich ? -3.5 wisi jeszcze 15 min ;-)
Ja wszedlem, potrzebuja tej wygranejWchodzi ktoś w SK albo handi na nich ? -3.5 wisi jeszcze 15 min ;-)
Kurcze, FaZe za 3 kusi. Kubinho bierze z Handi Dignitas, ale kiedyś w końcu się musi pomylić ????
Ja biorę, bo Kurs. FaZe @3.0 bet365
@up przegrać na Overpassie z SK to żaden wstyd. Mam nadzieję na zmotywowane Faze.
Matko bosko, co to się stanęło. Tyle farta, a jeszcze noc z NBA przede mną iOlympiacos win @3,0 bet365
Co polecasz na nockę z NBA? Coś z kursem 2.0 bym przygarnalMatko bosko, co to się stanęło. Tyle farta, a jeszcze noc z NBA przede mną i
Co grywasz z NBA, czyste winy? jakieś overy punktowe?Matko bosko, co to się stanęło. Tyle farta, a jeszcze noc z NBA przede mną i
90 95.... 1800 zł przepadło, bo miałem plus 4.5... można tylko usiąść i płakaćMatko bosko, co to się stanęło. Tyle farta, a jeszcze noc z NBA przede mną i
Raczej na live będę czegoś szukał, nie mam jakiegoś mocniejszego czucia co do tych meczów. Jakbym teraz miał coś grać to over w meczu Clippersów i Blazersów wydaje się być najpewniejszy.Co polecasz na nockę z NBA? Coś z kursem 2.0 bym przygarnal
tylko, że on jest po 30, więc ciezko aby awansował w rankingu ????Zverev izzi 2:0
Świetny gracz, podoba mi się jego gra. Niby dwustrzałowiec serwis + siatka, ale poprzebijać z lini końcowej też potrafi jak mało kto. W przyszłym sezonie widze go w top20/15
A w kolejnej rundzie trafia na Wawrinke i patrząc na grę obydwóch to Zverev myślę, że może wziąść ten mecz a kurs pewnie będzie w granicach 4.5. Nic tylko czekać co się pojawi. Wszystko 3+ w strone Niemca biore w ciemno
Nie po 30 bo nawet 30 nie matylko, że on jest po 30, więc ciezko aby awansował w rankingu ????
Przecież Zverev to większość gra serve&volley. Z lepszymi graczami ma małe szanse na zwycięstwo, jak nie ma serwisu, nie gra totalnie nic. Chłop awansuje do TOP30 to będzie już coś dla niego, a i tego mu nie wróżę. Złapał formę i się skończy, na nowy sezon znów będzie leszczem.Nie po 30 bo nawet 30 nie ma
29 lat i jeszcze 6/7 lat może pograć
Forma życia dopiero nadchodzi
Cloud9 tak samo. Fawela IZZI.Fawela na Dust2?
Porąbało ich. Oni nie umieją tej mapy...