>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Co polecasz na nockę z NBA? Coś z kursem 2.0 bym przygarnal
Raczej na live będę czegoś szukał, nie mam jakiegoś mocniejszego czucia co do tych meczów. Jakbym teraz miał coś grać to over w meczu Clippersów i Blazersów wydaje się być najpewniejszy.
MingLee - zależy od meczu, ale śledzę NBA dosyć uważnie i staram się wyłapywać wszystko co jest do gry
Wczoraj jeszcze Bullsi byli underdogiem w okolicach 2+ i to był dobry bet, ale przegapiłem go, bo byłem zbyt zmęczony, żeby sprawdzać injury report itp, a dzisiaj już spadło.

master. 1K

master.

Użytkownik
Zverev izzi 2:0
Świetny gracz, podoba mi się jego gra. Niby dwustrzałowiec serwis + siatka, ale poprzebijać z lini końcowej też potrafi jak mało kto. W przyszłym sezonie widze go w top20/15
A w kolejnej rundzie trafia na Wawrinke i patrząc na grę obydwóch to Zverev myślę, że może wziąść ten mecz a kurs pewnie będzie w granicach 4.5. Nic tylko czekać co się pojawi. Wszystko 3+ w strone Niemca biore w ciemno ;)

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Zverev izzi 2:0

Świetny gracz, podoba mi się jego gra. Niby dwustrzałowiec serwis + siatka, ale poprzebijać z lini końcowej też potrafi jak mało kto. W przyszłym sezonie widze go w top20/15
A w kolejnej rundzie trafia na Wawrinke i patrząc na grę obydwóch to Zverev myślę, że może wziąść ten mecz a kurs pewnie będzie w granicach 4.5. Nic tylko czekać co się pojawi. Wszystko 3+ w strone Niemca biore w ciemno ;)
tylko, że on jest po 30, więc ciezko aby awansował w rankingu ????

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Nie po 30 bo nawet 30 nie ma ;)
29 lat i jeszcze 6/7 lat może pograć ;)
Forma życia dopiero nadchodzi ;)
Przecież Zverev to większość gra serve&amp;volley. Z lepszymi graczami ma małe szanse na zwycięstwo, jak nie ma serwisu, nie gra totalnie nic. Chłop awansuje do TOP30 to będzie już coś dla niego, a i tego mu nie wróżę. Złapał formę i się skończy, na nowy sezon znów będzie leszczem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom