>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
2 bramki w 25minut,po tak slabym kursie.
To jest azjatycka suma goli. Jak padnie tylko jedna bramka, to wtedy zwrot. Taki kurs w tej minucie jest odpowiedni. W juniorskich ligach sporo strzelają w końcówce. Zagranie typu gdzie jedna bramka powoduje, że już nie przegramy uważam za rozsądne. Jeżeli kurs 2.00 jest słaby dla Ciebie to już nic nie poradzę.

qlimaxerr 245

qlimaxerr

Użytkownik
To jest azjatycka suma goli. Jak padnie tylko jedna bramka, to wtedy zwrot. Taki kurs w tej minucie jest odpowiedni. W juniorskich ligach sporo strzelają w końcówce, więc zagranie typu gdzie jedną bramka powoduje, że już nie przegramy. Jeżeli kurs 2.00 jest słaby dla Ciebie to już nic nie poradzę.
gratki, pogralem to samo chwile po tym jak napisales, do tego slovan lub remis i potem win slovanu ????

peterkovic 150

peterkovic

Użytkownik
mam pytanie z innej beczki, techniczne:
jeżeli robię zakład 31 października na wydarzenie które odbędzie się 1 listopada, to wliczam je do yielda z października czy listopada?

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Pany, luzujemy napięcie w spodniach i nie kłócimy się o pierdoły. Pamiętajcie, że na forum jest opcja ignorowania postów poszczególnych użytkowników.

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Verdasco musiałby dostać paraliżu mózgu. Haase jest słabszy w każdym elemencie, jak na razie.
szczerze? to na taką opcję liczę i widzę nawet pierwsze oznaki tego. Mecz poleciał z 9,00 =&gt; 4,00 więc już można sprzedać z zyskiem. Ja zaryzykuję, bo Dasco wg mnie już wewnętrznie &quot;sra pod siebie&quot;

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom