>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Będzie więcej kartek u kangurów?Warto stawiać over 6,5?
Oglądam mecz i jest ostro, z tym, że sędzia szybko dał 3 kartki i przystopował, spokojnie mógł jeszcze 2 pokazać do przerwy, ale zrobił się nagle jakiś pobłażliwy. Sam mam over 5 i myślę że te 2 na zwrot wpadną, ale co do wyższych to trudno powiedzieć.

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Koszykówka Korea WKBL

Shinhan S&#39;Birds vs KEB Hana

KEB Hana (+5.5pkt) @ 1.86 Bet365

Przyjezdne nie są bez szans. W swoim składzie mają bardzo solidną Amerykankę, 22-letnią Aerial Powers. Dziewczyna w lidze WNBA rzucała średnio 10-11pkt na mecz i na pewno w tej lidze będzie gwiazdą.
Mecz od 11:00
wiem, ze mecz chwile juz trwa i poczatek dla gospodyn gruby ale nie mialem jak wczesniej napisac. Wg mnie tutaj bedzie miazga gospodyn. ok 30-40 pkt sie skonczy

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Gsw wczoraj do konca gralo tak tragicznie?? Mialem -7 a widze, ze no pechowo nie weszlo
Wszystkie mecze od początku sezonu grają tragicznie. Oni traktują te mecze jakby byli na zabawie z małymi dziećmi, strata za stratą, miliony nietrafionych rzutów, jeśli sobie taki Durant i Green siłą i dynamiką nie wbiją pod kosz to punktów nie ma, bo o tych mamejach ze Splash Brothers się nawet nie wypowiem, bo jedyne co mają w swoim repertuarze czyli rzuty z półdystansu mają w tej chwili na poziomie gimnazjalnym

piotrekks 198

piotrekks

Użytkownik
???? Shinhan S&#39;Birds - Kobiety v KEB Hana - Kobiety Shinhan S&#39;Birds - Kobiety -10.5 @ 1,83
???? Levanga Hokkaido v Sendai 89ers (1. połowa) Powyżej 74.5 @ 1,83

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom