>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
CS:GO
LIVE
Team Optic @1.72 6/10
Gramy traina, jedną z lepszych map opticów. Forma Liquid to jedna wielka niewiadoma, ostatnio grają strasznie słabo, do tego dochodzi fakt że gramy traina na którym to optic czuje się znacznie lepiej... Według mnie powinni to ugrać na lajcie jeżeli nie wydarzy się nic nieoczekiwanego.
jedna mape graja tylko ?

arzoo 63

arzoo

Użytkownik
LIVE
Team Optic @1.72 6/10
Gramy traina, jedną z lepszych map opticów. Forma Liquid to jedna wielka niewiadoma, ostatnio grają strasznie słabo, do tego dochodzi fakt że gramy traina na którym to optic czuje się znacznie lepiej... Według mnie powinni to ugrać na lajcie jeżeli nie wydarzy się nic nieoczekiwanego.
Czyli to jest typ na Mapę 1 w bet365?

peterkovic 150

peterkovic

Użytkownik
Próbuję
Holt over 0.5 centuries @9.00 B365
ah, szło ładnie ???? no jeszcze przynajmniej jeden frame szansy
edit: zamykam tamto ze stratą (mała stawka) i za to co zwrot gram to samo po @17.00
a czemu nie, za drobne
głupi błąd w 9 frame, tak samo jak w 8 frame ????
były 3 okazje, nie udało się. ⛔

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
A co sądzisz o immortals ? Czy naprawdę Envyus na best of 1 jest takim faworytem ? Finały w Brazylii i wydaje mi się, że tutaj nie ma takiej dysproporcji.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
LIVE
Team Optic @1.72 6/10
✅✅✅ Zamykam przy 13:2
Polecam zamknąć z 99,5% zyskiem. Połowa kończy się wynikiem 13:2 dla Team Optic. Tu już raczej nic się nie wydarzy, ale lepiej być spokojnym i mniej pazernym, zwłaszcza że już grosze tylko do wygrania

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Brawo za ten typ, ja nie zdążyłem na pinku o nie wiem może 30 sekund? zakład był widoczny, ale już nie dało się zagrać, brawo!
Co myślisz, nad EnVy? Immortalas grało słabo ostatnio

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom