>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Brawo za ten typ, ja nie zdążyłem na pinku o nie wiem może 30 sekund? zakład był widoczny, ale już nie dało się zagrać, brawo!

Co myślisz, nad EnVy? Immortalas grało słabo ostatnio
Skąd wnioskujesz, że słabo ?
Bo na Eleaguje przegrali dwa spotkania ?

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
no tak bo je oglądałem i zagrali słabo, więc?
Bo to tylko dwa spotkania na lanie z czego jedno best of 1. Poza tym z Faze przegrali dopiero na 3 mapie. W ostatnim czasie immortals gra solidnie. Envy to wg. mnie podobny potencjał. A przecież gramy też w Brazylii. To akurat czasami może działać w dwie strony, ale to mimo wszystko Immortals są u siebie a Envy musieli dolecieć.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
CS:GO
LIVE
Team Optic @1.72 6/10 ✅

Gramy traina, jedną z lepszych map opticów. Forma Liquid to jedna wielka niewiadoma, ostatnio grają strasznie słabo, do tego dochodzi fakt że gramy traina na którym to optic czuje się znacznie lepiej... Według mnie powinni to ugrać na lajcie jeżeli nie wydarzy się nic nieoczekiwanego.
✅
16:2, wynik nie zagrożony. EASY PEAZY

Dzumhur- Karlovic
over 10.5 w 1 secie @1.90
✅
✅ Bardzo łatwo

oraz za drobne
Karlovic 7:6 1 set @3.40
✅
✅
I tutaj także plusik ???? 8:6 w tiebreaku dla karlovicia

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
1.
CS:GO
LIVE
Team Optic @1.72 6/10
Gramy traina, jedną z lepszych map opticów. Forma Liquid to jedna wielka niewiadoma, ostatnio grają strasznie słabo, do tego dochodzi fakt że gramy traina na którym to optic czuje się znacznie lepiej... Według mnie powinni to ugrać na lajcie jeżeli nie wydarzy się nic nieoczekiwanego.
2.
Mecz: Mousesports-Liquid
Godzina: 18:20
Typ:
Mouz -3.5 @2.00 4/10
Mouz win @1.53 5/10
3.
Mecz: Immortals-EnvyUs
Godzina: 17:10
Mapa: Wybrana na 10 min przed meczem
Typ:
Immortals +3.5 @1.83 4/10
Immortals win @2.62 2/10
Analiza:DZIAŁ ESPORTS
4.
Mecz: SK Gaming- Ninjas in Pyjamas
Godzina: 21:50
Mapa: Wybrana na 10 min przed meczem
Typ:
SK Gaming win @1.72 5/10
SK Gaming -2.5 @1.90 3/10

Analiza: DZIAŁ ESPORT
ZAPRASZAM DO DYSKUSJI W DZIALE ESPORTS
aktualizacja posta

@Edit.
W meczu envyus - Immortals gramy Cobblestone&#39;a . Większe szanse daje envyUs i pewnie to wezmą, ale dalej licze na immortals ????

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
z przykrością stwierdzam że piśka bierze ten drugi set bo muguruza to jest już wyższe stadium upośledzenia tenisowego. popełnia takie proste błędy które mnie aż rozśmieszają :]:]

P 1,8K

patced

Użytkownik
z przykrością stwierdzam że piśka bierze ten drugi set bo muguruza to jest już wyższe stadium upośledzenia tenisowego. popełnia takie proste błędy które mnie aż rozśmieszają :]:]
fatalnie gra kobieta troche chlodnej glowy i pisia sztycha nie lapie ale jak przy 30-30 oddaje jej dwa pkt to z czym do ludzi zaraz sama sie polamie.
gem prawdy wedlug mnie kto go wygra bierze 2 set
e; pisia juz tego nie odda. muguruza od 30-0 miala przynajmniej 2 wykladanki the end

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom