>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
valentine28 widze ze skleroza tez u Ciebie , chyba ze dobry towar tu macie to dajcie trochę za tą 100 która wisicie mi za konkurs. Chyba ze ten co organizuje te konkursy z własnej kieszeni da;] . Rozumiem ze modernatorzy tez muszą zarabiać ale nie kosztem czegos;]
Aaa to ty kiedyś tam narzekałeś na to że ci nie wypłacili nagrody.
Już ci coś tłumacze. Moderatorzy nic do tego nie mają więc twoje pretensje do zielonych są bezpodstawne. Nagrodami zajmuje się administracja. Ostatnio jak o tym pisałeś to skierowałem cie do odpowiedniej osoby, ba nawet ta osoba ci odpisała. Jak się sprawa dalej potoczyła nie mam zielonego pojęcia. A dzisiaj nie chodzi o żadną sklerozę tylko dopiero co wróciłem do domu i zobaczyłem twój ostatni post.
Jak masz z tym problem to ci mówiłem do kogo masz pisać, bo pisząc o tym w dziale tnż nic nie zyskasz...

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Pliskowa @10.00
Przy 5:3 i 30:15
@edition i Przełamała do 30 ????
⛔
Nerwy były i to duże w tiebreaku. z 5:3 wyszła na 5:6 i 30:15. Można było zamykać z prawie pełnym zyskiem po kursie 10 ???? Jak ktoś przespał ten moment to się najadł nerwów i niestety już było po becie... SZKODA

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Crvena może nie pierwszy garnitur, ale skład i tak wychodzi co najmniej przyzwoity. Z Vierą najlepszym strzelcem na czele. Borac typowy rumun z niższej ligi.

Crvena Zvezda - Borac over 1,5 HT @ 1,80 Bet365

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
1.
CS:GO
LIVE
Team Optic @1.72 6/10
Gramy traina, jedną z lepszych map opticów. Forma Liquid to jedna wielka niewiadoma, ostatnio grają strasznie słabo, do tego dochodzi fakt że gramy traina na którym to optic czuje się znacznie lepiej... Według mnie powinni to ugrać na lajcie jeżeli nie wydarzy się nic nieoczekiwanego.
2.
Mecz: Mousesports-Liquid
Godzina: 18:20
Typ:
Mouz -3.5 @2.00 4/10
Mouz win @1.53 5/10
3.
Mecz: Immortals-EnvyUs
Godzina: 17:10
Mapa: Wybrana na 10 min przed meczem
Typ:
Immortals +3.5 @1.83 4/10