nie wiem gdzie tu byla ironia po drugie dzieciaku sam dorosnij bo ty najczesciej na forum wylewasz swoje zale co gema jak zaklady ci nie wchodza.może odpocznij jak nie potrafisz odczytać ironii.. albo dorośnij
http://tvf-web.dataproject.com/LiveScore.aspx?ID=20Dostanę live do tureckiej siatki ? Bo na oficjalnej nie chce mi się otworzyć...
działa, wielkie dzięki
Zdziwisz się jeszcze ????Po meczu, Kuza nie jest Muguruzą żeby taką przewagę wypuścić
nie sądzę ????Zdziwisz się jeszcze ????
Ojojoj, odpisałeś po wygranym gemie Kuzy? ???? No super jesteś! ???? Mecz się jeszcze nie skończył.nie sądzę ????
Ty nie napisałeś pierwszy czasami po odłamaniu przez Pliskovą? Takie miałem wrażenie.Ojojoj, odpisałeś po wygranym gemie Kuzy?
Nie, napisałem jakąś minutkę przed rozpoczęciem gema.Ty nie napisałeś pierwszy czasami po odłamaniu przez Pliskovą? Takie miałem wrażenie.
Szczerze ???? ? Nie patrzyłem jeszcze, zaraz myślę napisze jakąś analizę albo coś. Na pewno liquid optic nie dotykam chyba że liveValentine coś myślałeś o dzisiejszym cs ?
O co chodzi? Bo nie w temacie ???? ?usuwajcie dalej wpisy ,a nic nie potraficie zalatwic ????