valentine28
Forum VIP
Dzumhur- Karlovic
over 10.5 w 1 secie @1.90
oraz za drobne
Karlovic 7:6 1 set @3.40
over 10.5 w 1 secie @1.90
oraz za drobne
Karlovic 7:6 1 set @3.40
jedna mape graja tylko ?CS:GO
LIVE
Team Optic @1.72 6/10
Gramy traina, jedną z lepszych map opticów. Forma Liquid to jedna wielka niewiadoma, ostatnio grają strasznie słabo, do tego dochodzi fakt że gramy traina na którym to optic czuje się znacznie lepiej... Według mnie powinni to ugrać na lajcie jeżeli nie wydarzy się nic nieoczekiwanego.
tak, jednąjedna mape graja tylko ?
Czyli to jest typ na Mapę 1 w bet365?CS:GO
LIVE
Team Optic @1.72 6/10
Gramy traina, jedną z lepszych map opticów. Forma Liquid to jedna wielka niewiadoma, ostatnio grają strasznie słabo, do tego dochodzi fakt że gramy traina na którym to optic czuje się znacznie lepiej... Według mnie powinni to ugrać na lajcie jeżeli nie wydarzy się nic nieoczekiwanego.
Tak.Czyli to jest typ na Mapę 1 w bet365?
Crvena może nie pierwszy garnitur, ale skład i tak wychodzi co najmniej przyzwoity. Z Vierą najlepszym strzelcem na czele. Borac typowy rumun z niższej ligi.
Crvena Zvezda - Borac over 1,5 HT @ 1,80 Bet365
ah, szło ładnie ???? no jeszcze przynajmniej jeden frame szansyPróbuję
Holt over 0.5 centuries @9.00 B365
do 15Muguruza (serv) 8 gem 1.66
Zamykam przy 13:2CS:GO
LIVE
Team Optic @1.72 6/10