Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Niestety w końcu się ogarnęła, ale ma straszny problem żeby skończyć seta, mimo że ogólnie gra lepiej. Peszek, przy 0-30 byłem pewien że dojdzie do TB :?
Niestety w końcu się ogarnęła, ale ma straszny problem żeby skończyć seta, mimo że ogólnie gra lepiej. Peszek, przy 0-30 byłem pewien że dojdzie do TB :?
szkoda że nie poczekałem dłużej bo teraz kurs na gibbs bajka poprostu. to że konjuh zaraz znowu się połamie to jest więcej niż pewne . 30 gem zwycięzca gibbs @ 2.62 za drobne na konjuh zawsze można liczyć. oddaje aż miło w(w tym secie z 3:0 podwójne przełamanie >> 3:4) więc nic tylko stawiać
32 gem gibbs @ 2,62
mocno tego nie pogralem a czailem sie po 11.0 ale jakos tak wolalem poczekac, tu sie jeszcze wiele moze wydarzyc, skoro Konjuh nie konczy seta z 40-15 a konczy z 0-30
mocno tego nie pogralem a czailem sie po 11.0 ale jakos tak wolalem poczekac, tu sie jeszcze wiele moze wydarzyc, skoro Konjuh nie konczy seta z 40-15 a konczy z 0-30
Data i godzina zdarzenia: 17.10.2016/12:30
Dyscyplina: Tenis stołowy
Zdarzenie: Petr David vs Enio Mendes
Typ: Kto wygra pierwszego seta? Enio Mendes
Kurs: 2,10
Bukmacher: Bwin, bet.365
Za około 10 minut zaczynają, można pograć na Mendesa na wygraną przez niego pierwszego seta, ewentualnie handicap +1,5 seta https://forum.bukmacherskie.com/Bwin