Typ siedzi po pierwszych dwóch setach, obecnie Petr David 0:2 Enio MendesData i godzina zdarzenia: 17.10.2016/12:30
Dyscyplina: Tenis stołowy
Zdarzenie: Petr David vs Enio Mendes
Typ: Kto wygra pierwszego seta? Enio Mendes
Kurs: 2,10
Bukmacher: Bwin, bet.365
Za około 10 minut zaczynają, można pograć na Mendesa na wygraną przez niego pierwszego seta, ewentualnie handicap +1,5 seta
Zależy jaki masz status od silver nicJaką kwotę pobiera bankomat przy wypłacie przez kartę skrill?
Jak niżej to 1.80 euroJaką kwotę pobiera bankomat przy wypłacie przez kartę skrill?
Serio? Nie wiem ja mam darmowe ale wcześniej tak miałem dobrze wiedzieć :]no chyba nie. 1,75% kwoty od jakiegoś czasu jest
To lipa trochę jak sie nie ma poziomunie pobiera 1,80 euro tylko 1,75% od wyplacanej kwoty
grac Garcie po 1,5 z Kontaveit przeciez to muka jakich malo,Ech ta Konjuh :/ dobra poszło Garcia + Harrison i koniec na dziś.
Spoko że napisałeś dopiero jak pograłem, mogłeś uprzedzić wcześniej ???? nie no żart, zobaczymy.grac Garcie po 1,5 z Kontaveit przeciez to muka jakich malo,
Kontaveit 2.37 mecz
jak na moje Garcii brakuje regularnosci, moga byc 3 sety ale 1,5 to troche nisko na nia, ostatnio przegrala z Mattek po 3 setach, a Sands nie jest jakas wybitna tenisistka. W deblu cos tam wygrywala ale w singlu gra w miare solidnie ale bez szalu.Spoko że napisałeś dopiero jak pograłem, mogłeś uprzedzić wcześniej ???? nie no żart, zobaczymy.
No cóż, marzenia nie kosztują ????bedzie zwrot a nie zarobek znajac zycie :grin: