betrayal
Użytkownik
Dlatego gram Gibbs 2 set @2.75
Niestety w końcu się ogarnęła, ale ma straszny problem żeby skończyć seta, mimo że ogólnie gra lepiej. Peszek, przy 0-30 byłem pewien że dojdzie do TB :?
Dlatego gram Gibbs 2 set @2.75
po czym wnioskujesz, ze gra lepiej chyba nie po zdobywanych punktach heh bo raczej nie ogladasz
Niestety w końcu się ogarnęła, ale ma straszny problem żeby skończyć seta, mimo że ogólnie gra lepiej. Peszek, przy 0-30 byłem pewien że dojdzie do TB :?
Źle się wyraziłem. Chodziło mi o to, że na koniec seta ma przewagę tylko nie potrafi postawic kropki nad i i skończyć seta.po czym wnioskujesz, ze gra lepiej chyba nie po zdobywanych punktach heh bo raczej nie ogladasz
Ale będziesz miał żniwa, z 3-0 na 3-4 piękny bet.wezme Gibbs po 5.0 po takich cyrkach w dwoch pierwszych seta moze ja dojdzie bo z tego co widac nawet w beznadziejnej sytuacji sie nie poddaje
mocno tego nie pogralem a czailem sie po 11.0 ale jakos tak wolalem poczekac, tu sie jeszcze wiele moze wydarzyc, skoro Konjuh nie konczy seta z 40-15 a konczy z 0-30Ale będziesz miał żniwa, z 3-0 na 3-4 piękny bet.
Na koniec zaczęły obie trzymać podanie, dziwny meczmocno tego nie pogralem a czailem sie po 11.0 ale jakos tak wolalem poczekac, tu sie jeszcze wiele moze wydarzyc, skoro Konjuh nie konczy seta z 40-15 a konczy z 0-30
proszę zatem o +rangdajied , over 4,5 ht kurs 2.62 bet365
czyli co jak przegra ewentualnie i tak bedzie grala dalej? porazka to po co rozgrywac takie mecze jezeli tak jestSiniakova ma jako lucky loser pewne miejsce w turnieju w Moskwie?
Ja tylko zadałem pytanie, bo nie wiem czy jest sens ruszać taki mecz.czyli co jak przegra ewentualnie i tak bedzie grala dalej? porazka to po co rozgrywac takie mecze jezeli tak jest
dała ale dup... :grin: gibbs @ 2.62 siedziKonjuh dajesz
wezme Gibbs po 5.0 po takich cyrkach w dwoch pierwszych seta moze ja dojdzie bo z tego co widac nawet w beznadziejnej sytuacji sie nie poddaje