daj spokój, oglądam gościa i już mi się rzygać chce. Psuje takie smecze, ze to się w głowie nie mieści, return to mają lepszy 12 latkowie w szkółkach. Chyba z 15 smeczów zepsutych z pod sitaki waląc w 5 metrowy aut.Co ten Giannessi gra...?
ja mam po x2 QPR 2.10 ale typ szalony patrząc po statystykach !!!
b365 over 3,5 1,66 azjan 1,7w marathonie
4,5 najlepieja jaka linie szukasz ?
marathonbet ma m.in. taka linie4,5 najlepiej
Barcelona win @ 2,50 bet365
*na 17,5s do końca , próbujemy szczęscia
Pisałem w analizie. Tak samo jak wczoraj polacy, zmęczeni po podróży, a do tego przypominam ci że oni grają z ukrainy... tam nie ma 0 pingu tylko oni mają w okolicach 100, a jak się przy takim pingu gra wiadomo. Mimo wszystko jetlag i podróż miało większy wpływ myślę, a także fakt że NaVi grało na mapach które nie koniecznie lubi, a dignitas nie są ogórkami do bicia ????irytuje mnie ta bezradność navi, grają tak głupio...
@wstyd żeby tak podejść do tych 2 meczy, zero taktyki zera zaangazowania
chłopie, jak się gra jeden mecz to to nie jest AKO :]???? Collarini A. - Sant Anna B. 2 kurs 2.85
widzę że pierwszy raz widzisz go w akcji :] Nie ocenia się książki po okładce.Ten wloch to taki typowy przebijak z pilka wysoko nad siatka, jakby Nguyen byl bardziej rozgarniety to dawno to powinien zamknac w 2 setach
Barcelona [email protected]
Barca [email protected]
Straszne męczenie buły z obu stron, stawka rekreacyjna![]()
wiem że znasz się na tenisie więc liczyłbym raczej na to że skrytykujesz albo poprzesz ten typ, ale Ty skupiasz się na czymś co nie ma żadnego znaczeniaCytat: Napisał Zizouu -> Collarini A. - Sant Anna B. 2 kurs 2.85 chłopie, jak się gra jeden mecz to to nie jest AKO