3K magik90 Użytkownik Październik 5, 2016 #1902 Liniowy grubo musiał przywalić na Amerykanina :| Giannessi dzięki niemu przegrał właśnie mecz. e; odłamał, może ugra
Liniowy grubo musiał przywalić na Amerykanina :| Giannessi dzięki niemu przegrał właśnie mecz. e; odłamał, może ugra
1,1K kolatek Użytkownik Październik 5, 2016 #1903 gra ktos QPR kobiety chociaż x2 ??? Kliknij aby rozwinąć... ja zagrałem wcześniej po kursie 3.25 delikatnie
gra ktos QPR kobiety chociaż x2 ??? Kliknij aby rozwinąć... ja zagrałem wcześniej po kursie 3.25 delikatnie
460 aikman Użytkownik Październik 5, 2016 #1904 ja mam po x2 QPR 2.10 ale typ szalony patrząc po statystykach !!!
460 aikman Użytkownik Październik 5, 2016 #1907 Jeszcze nic straconego druga sprawa @aikman rozważ -10 teraz dla Asów! 3eba lookać na składay w 15 biegu.... Wilki może odpuszcza! Kurs 3.0 Kliknij aby rozwinąć... pech to pech to jest żużel ????
Jeszcze nic straconego druga sprawa @aikman rozważ -10 teraz dla Asów! 3eba lookać na składay w 15 biegu.... Wilki może odpuszcza! Kurs 3.0 Kliknij aby rozwinąć... pech to pech to jest żużel ????
H 733 hajs_enberg Użytkownik Październik 5, 2016 #1909 Oklahoma przyleciala do europy dostac oklep po kursach 7 na przeciwnikow hehe
C 370 cinek9191 Użytkownik Październik 5, 2016 #1910 pech to pech to jest żużel ???? Kliknij aby rozwinąć... Zerkając na składy odpuściłem : kompletnie 3-3 dla Wilków lub 4-2 max dla Asów także ... nie było sensu.... jeszcze defekt Maxa. PK zrobił Mistrzostwo Dziś dla Wilków! Masakra - ost. mecz seoznu i jego mecz w Wilkach ????????????????:grin::grin::grin:
pech to pech to jest żużel ???? Kliknij aby rozwinąć... Zerkając na składy odpuściłem : kompletnie 3-3 dla Wilków lub 4-2 max dla Asów także ... nie było sensu.... jeszcze defekt Maxa. PK zrobił Mistrzostwo Dziś dla Wilków! Masakra - ost. mecz seoznu i jego mecz w Wilkach ????????????????:grin::grin::grin:
460 aikman Użytkownik Październik 5, 2016 #1912 i Fredka też 14 pkt .. Nasz Bad Day SN mecz położył dla Asów ale cóż .. starość nie radość
253 erolyzer Użytkownik Październik 5, 2016 #1913 irytuje mnie ta bezradność navi, grają tak głupio... @wstyd żeby tak podejść do tych 2 meczy, zero taktyki zera zaangazowania
irytuje mnie ta bezradność navi, grają tak głupio... @wstyd żeby tak podejść do tych 2 meczy, zero taktyki zera zaangazowania
3,3K noname007x Użytkownik Październik 5, 2016 #1914 Wie ktoś gdzie można pograć kartki w meczu Włochy - Hiszpania ? Poleci reputa za pomoc ????
4,6K kuchcik Użytkownik Październik 5, 2016 #1917 Wie ktoś gdzie można pograć kartki w meczu Włochy - Hiszpania ? Poleci reputa za pomoc ???? Kliknij aby rozwinąć... Unibet ma ciekawe zakłady. Ale tej reputy to dołóż ze 3 razy, bo mało punktów dajesz. ????
Wie ktoś gdzie można pograć kartki w meczu Włochy - Hiszpania ? Poleci reputa za pomoc ???? Kliknij aby rozwinąć... Unibet ma ciekawe zakłady. Ale tej reputy to dołóż ze 3 razy, bo mało punktów dajesz. ????
196 siarzewski Użytkownik Październik 5, 2016 #1918 Co ten Giannessi gra...? Kliknij aby rozwinąć... musi ugrać, mam go w dublu z Bakerem na dobrą kasę
460 aikman Użytkownik Październik 5, 2016 #1919 Wie ktoś gdzie można pograć kartki w meczu Włochy - Hiszpania ? Poleci reputa za pomoc ???? Kliknij aby rozwinąć... w totomix masz linie ŻK Parz./Nieparz. Ilość ż. kartek Parzysta/Nieparzysta 7229 Włochy-Hiszpania ŻK Parz./Nieparz. 1.85 1.85
Wie ktoś gdzie można pograć kartki w meczu Włochy - Hiszpania ? Poleci reputa za pomoc ???? Kliknij aby rozwinąć... w totomix masz linie ŻK Parz./Nieparz. Ilość ż. kartek Parzysta/Nieparzysta 7229 Włochy-Hiszpania ŻK Parz./Nieparz. 1.85 1.85
57,3K Grac45 Forum VIP Październik 5, 2016 #1920 Wie ktoś gdzie można pograć kartki w meczu Włochy - Hiszpania ? Poleci reputa za pomoc ???? Kliknij aby rozwinąć... W becie wiszą od paru godzin. 3,5 linia up: do kasyna z takimi typami ????
Wie ktoś gdzie można pograć kartki w meczu Włochy - Hiszpania ? Poleci reputa za pomoc ???? Kliknij aby rozwinąć... W becie wiszą od paru godzin. 3,5 linia up: do kasyna z takimi typami ????