>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
magik90 3K

magik90

Użytkownik
Co ten Giannessi gra...?
daj spokój, oglądam gościa i już mi się rzygać chce. Psuje takie smecze, ze to się w głowie nie mieści, return to mają lepszy 12 latkowie w szkółkach. Chyba z 15 smeczów zepsutych z pod sitaki waląc w 5 metrowy aut.

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
ale to jest druzyna lana wygrywa po mega grze, a online gra taką kupę ze to jest wstyd po prostu.. tak jestem wkurzony ich postawą.. bo olewka totalna..

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
irytuje mnie ta bezradność navi, grają tak głupio...
@wstyd żeby tak podejść do tych 2 meczy, zero taktyki zera zaangazowania
Pisałem w analizie. Tak samo jak wczoraj polacy, zmęczeni po podróży, a do tego przypominam ci że oni grają z ukrainy... tam nie ma 0 pingu tylko oni mają w okolicach 100, a jak się przy takim pingu gra wiadomo. Mimo wszystko jetlag i podróż miało większy wpływ myślę, a także fakt że NaVi grało na mapach które nie koniecznie lubi, a dignitas nie są ogórkami do bicia ????

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
Cytat: Napisał Zizouu -&gt; Collarini A. - Sant Anna B. 2 kurs 2.85 chłopie, jak się gra jeden mecz to to nie jest AKO
wiem że znasz się na tenisie więc liczyłbym raczej na to że skrytykujesz albo poprzesz ten typ, ale Ty skupiasz się na czymś co nie ma żadnego znaczenia

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom