wladcasmieci
Użytkownik
Nie pykło tym razem. ????
Nie pykło tym razem. ????
po prostu zwracam ci uwagę bo w temacie przy każdym singlu piszesz akowiem że znasz się na tenisie więc liczyłbym raczej na to że skrytykujesz albo poprzesz ten typ, ale Ty skupiasz się na czymś co nie ma żadnego znaczenia
tam tylko coś guardian gra...Pisałem w analizie. Tak samo jak wczoraj polacy, zmęczeni po podróży, a do tego przypominam ci że oni grają z ukrainy... tam nie ma 0 pingu tylko oni mają w okolicach 100, a jak się przy takim pingu gra wiadomo. Mimo wszystko jetlag i podróż miało większy wpływ myślę, a także fakt że NaVi grało na mapach które nie koniecznie lubi, a dignitas nie są ogórkami do bicia ????
Pobrane!under 6,5 180-ek w meczu MvG. To powinien byc szybki meczyk
napisalem po tym co teraz widze te ostatnie gemy, czeka tylko na bledy, Nguyen jak zaczyna grac agresywniej to zodbywa punkty z tym, ze tez widze czest ma problemy zeby z pod siatki trafic w kort, Hamerykanin tez duzo prostych bledow, moze to makaron wyciagniewidzę że pierwszy raz widzisz go w akcji :] Nie ocenia się książki po okładce.
ugrałGiannessi @ 3,40
Robić akcje za 2 gdy się przegrywa 3 pkt:grin: fuck logic????over 217,5
Bartzokas nie wiem po co trzymał na ostatnią akcję Dorseya. 2 sek na zegarze, trzeba szukać obwodowych i rzucać to stoi taki kołek pod koszem nie wiadomo po co.
Giannessi dzięki niemu przegrał właśnie mecz.
Wygrał i przegrał w jednym meczu - w tych challengerach to już najwyższy poziom przekrętu jest ????ugrał
to teraz Baker musi ugraćWłoski paralityk jednak wygrał.
Imo kursy 2.5 i 4.5 wpadłyGiannessi co za typ, nie można było wcześniej tak skończyć?!
Moze latwiej rzucic 2i zrobic faul...i tez 3 bedzie a w takich kluczowych momentach sedziowi zwykli odgwizdac faul jak dwojka wejdzie.Robić akcje za 2 gdy się przegrywa 3 pkt:grin: fuck logic????
Jak 0.2 s do końca i wszyscy Thunders na obwodzie to kto miał go faulować?Moze latwiej rzucic 2i zrobic faul...i tez 3 bedzie a w takich kluczowych momentach sedziowi zwykli odgwizdac faul jak dwojka wejdzie.