>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
miqer120 763

miqer120

Użytkownik
a propo ustawy.
lepiej żeby zostało tak jak jest, czy niech coś zmienią ???? ???
chodzi mi o takich ludzi jak my, czyli grających na &quot;zagranicznych&quot; bukach
Niech zostanie jak jest. Albo niech przepchną ale z sprzeciwem KE. Jeżeli, dostaną aprobatę od KE, to koniec eldorado. Wtedy ja kończę z bukmacherką, ewentualnie przechodzę na forbet i zobaczę jak będzie tam z yieldem.

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tenis&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;

&lt;/td&gt;&lt;th&gt;L. Broady - M. Marterer&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;1 set - zwycięzca&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: M. Marterer&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;1.62 ✅
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
✅✅✅

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tenis&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;

&lt;/td&gt;&lt;th&gt;Smith K. - De Loore J.&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;1 set - ilość gemów&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt; &lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: więcej niż 12.5&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;1.70&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

C 370

cinek9191

Użytkownik
atakuje za drobne

&lt;/td&gt;&lt;th&gt;Gonzales R. - Clezar G.&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;mecz&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt; &lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: Gonzales R.&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;4.00&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
Pobrałem go mocno &lt; za @2,50 bet365

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
Niech zostanie jak jest. Albo niech przepchną ale z sprzeciwem KE. Jeżeli, dostaną aprobatę od KE, to koniec eldorado.
Dokladnie, jesli nie bedzie notyfikacji to póki jestesmy w Unii nic ta ustawa nie bedzie znaczyc (tak jak ta z 2009r) (nie jestem prawnikiem ale troche czytalem, poprawcie mnie jesli sie myle). Chociaz jak by zmienili podatek i buki weszly by legalnie to by bylo napewno lepiej ????

H 902

hank

Użytkownik
Temat wypłat to jest jakaś komedia, co chwilę widzę na forum jakiś pięcio czy dziesięcio postowiec otwiera wątki, że wygrał z 50k i nie wie co zrobić. Przecież to się można uśmiać.
hazardzista18, pierwszą wypłatę w życiu przeprowadzasz? bo to naprawdę dziwne, wcześniej się nie bałeś?

Banki mają obowiązek zgłoszenia do skarbówki przelewów powyżej 15 tysięcy euro, wszystko poniżej ginie w morzu przelewów. Szansa że ktoś się takim przelewem zainteresuje, jest bliska zeru.

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Jutro na ręczna brać póki linia stoi jaka stoi. Węgry.
Veszprem - Balatonfuredi
Veszprem będzie chciał wyładować sportową złość po meczu z Wisłą. LM grają w sobotę i to u siebie, więc nie widzę sensu oszczędzania się.Przeciwnicy grają w EHFie, nie mogą jeszcze być pewni awansu, co więcej grali w niedzielę więc mogą odczuwać zmęczenie. To będzie gwałt.
Zapomniałem typu haha.
Veszprem -6,5 @2,0

zizouu 191

zizouu

Użytkownik

&lt;/td&gt;&lt;th&gt;Smith K. - De Loore J.&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;1 set - ilość gemów&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: więcej niż 12.5&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;1.70 ✅
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
złapane ✅✅✅

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Jutro na ręczna brać póki linia stoi jaka stoi. Węgry.
Veszprem - Balatonfuredi
Veszprem będzie chciał wyładować sportową złość po meczu z Wisłą. LM grają w sobotę i to u siebie, więc nie widzę sensu oszczędzania się.Przeciwnicy grają w EHFie, nie mogą jeszcze być pewni awansu, co więcej grali w niedzielę więc mogą odczuwać zmęczenie. To będzie gwałt.
Zapomniałem typu haha.
Veszprem -6,5 @2,0
Edytuje, bo nie zauważyłem wahania kursów. Na stronie Telekomu brak info o składach jeszcze, ale kurs poleciał do góry lekko na Veszprem. Polecam się jeszcze wstrzymać, bo linia może zjechać w dół.Trzeba poczekać na info na stronie Veszpremu, ewentualnie na zjazd linii.
Dodatkowo :

Po za tym ja swoje typy w ręczną opieram w 80% na aspekcie psychologicznym, później sportowym, więc typ i tak jest do gry nawet teraz - ale może się okazać, że poczekanie zaowocuje lepszym kursem.

H 902

hank

Użytkownik
ale macie problem wykupujecie karte skrill 40zł na rok i wypłacaie 1k dziennie i po problemie...
Podejrzewam, że większość osób pisząca o tym problemie, wypłaca pieniądze raz w roku, albo wcale i zwyczajnie nie opłaca im się wydawać tych 40 złotych. Ja nie znam nikogo kto poważnie się zajmuje zakładami i nie ma skrilla. No jednego, ale on wali po kilka tysi na weekend na toto ligę i toto gola, więc temat jakby go nie dotyczy.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom