valentine28
Forum VIP
e tam... nie taki diabeł straszny jak go malują ???? jeszcze dużo czasu minie zanim całkowicie wyeliminują eldorado ^^
Niech zostanie jak jest. Albo niech przepchną ale z sprzeciwem KE. Jeżeli, dostaną aprobatę od KE, to koniec eldorado. Wtedy ja kończę z bukmacherką, ewentualnie przechodzę na forbet i zobaczę jak będzie tam z yieldem.a propo ustawy.
lepiej żeby zostało tak jak jest, czy niech coś zmienią ???? ???
chodzi mi o takich ludzi jak my, czyli grających na "zagranicznych" bukach
<table class="selected_bets overview"><tbody><tr class="tenis"><td rowspan="2" class="sport">
</td><th>L. Broady - M. Marterer</th><td rowspan="2" class="cancel">
</td></tr><tr class=""><td class="type">1 set - zwycięzca</td></tr><tr class=""><td class="icon">
</td><td class="bet">Typ: M. Marterer</td><td class="odd">1.62
</td></tr></tbody></table>
Pobrałem go mocno < za @2,50 bet365atakuje za drobne
<table class="selected_bets overview"><tbody><tr class="tenis"><td rowspan="2" class="sport">
</td><th>Gonzales R. - Clezar G.</th><td rowspan="2" class="cancel">
</td></tr><tr class=""><td class="type">mecz</td></tr><tr class=""><td class="icon"> </td><td class="bet">Typ: Gonzales R.</td><td class="odd">4.00</td></tr></tbody></table>
Dokladnie, jesli nie bedzie notyfikacji to póki jestesmy w Unii nic ta ustawa nie bedzie znaczyc (tak jak ta z 2009r) (nie jestem prawnikiem ale troche czytalem, poprawcie mnie jesli sie myle). Chociaz jak by zmienili podatek i buki weszly by legalnie to by bylo napewno lepiej ????Niech zostanie jak jest. Albo niech przepchną ale z sprzeciwem KE. Jeżeli, dostaną aprobatę od KE, to koniec eldorado.
Spokojnie.Każdy zakaz można obejść.Damy rade.Jeżeli, dostaną aprobatę od KE, to koniec eldorado. Wtedy ja kończę z bukmacherką, ewentualnie przechodzę na forbet i zobaczę jak będzie tam z yieldem.
Oglądasz może , co Broady wyprawia? bo wydaję mi się że Piter by więcej punktow zdobyła w tym meczu niz on
złapane<table class="selected_bets overview"><tbody><tr class="tenis"><td rowspan="2" class="sport">
</td><th>Smith K. - De Loore J.</th><td rowspan="2" class="cancel">
</td></tr><tr class=""><td class="type">1 set - ilość gemów</td></tr><tr class=""><td class="icon">
</td><td class="bet">Typ: więcej niż 12.5</td><td class="odd">1.70
</td></tr></tbody></table>
Edytuje, bo nie zauważyłem wahania kursów. Na stronie Telekomu brak info o składach jeszcze, ale kurs poleciał do góry lekko na Veszprem. Polecam się jeszcze wstrzymać, bo linia może zjechać w dół.Trzeba poczekać na info na stronie Veszpremu, ewentualnie na zjazd linii.Jutro na ręczna brać póki linia stoi jaka stoi. Węgry.
Veszprem - Balatonfuredi
Veszprem będzie chciał wyładować sportową złość po meczu z Wisłą. LM grają w sobotę i to u siebie, więc nie widzę sensu oszczędzania się.Przeciwnicy grają w EHFie, nie mogą jeszcze być pewni awansu, co więcej grali w niedzielę więc mogą odczuwać zmęczenie. To będzie gwałt.
Zapomniałem typu haha.
Veszprem -6,5 @2,0
Podejrzewam, że większość osób pisząca o tym problemie, wypłaca pieniądze raz w roku, albo wcale i zwyczajnie nie opłaca im się wydawać tych 40 złotych. Ja nie znam nikogo kto poważnie się zajmuje zakładami i nie ma skrilla. No jednego, ale on wali po kilka tysi na weekend na toto ligę i toto gola, więc temat jakby go nie dotyczy.ale macie problem wykupujecie karte skrill 40zł na rok i wypłacaie 1k dziennie i po problemie...