miqer120
Użytkownik
Za wypłatę na konto przy sumach mniejszych niż 3 zera szansa jest zerowa. Po pierwsze bank takich przelewów ma setki i nikt się tym nie zajmuje.Przy BaHu ludzie wpadli bo celni mieli na tacy 24 tysiące przelewów od graczy i każdy mogli przeanalizować. Na tę chwilę BAH ma już konto w banku o ile się nie mylę Austriackim, nikt nie pozwoli mu czegokolwiek w Polsce sponsorować, nie będzie podstawy do wejścia na konto. Aby konto było sprawdzone potrzebny jest sądowy nakaz.Jedyna szansa to nadgorliwy pracownik banku, ale tak jak mówiłem jak przyjdzie z graczem, który wypłacił 500zl to przełożeni nawet takiego śmieciowego PKO go wyśmieją. Suma od której bank musi przesyłać celnym informacje to około 5 tysięcy euro, co nie znaczy, że nie może przesłać informacji o mniejszej kwocie.Ale tak jak mówiłem, przelewem poniżej 1k nikt się nie zajmię, mała szansa też co do przelewu około 5 tysięcy złotych.Banki dbają o renomę, zwłaszcza te z zagranicznymi "korzeniami" i żaden nie chcę narobić sobie smrodu, ze udostępniają służbom dane klientów. Co innego PKO, który jest polskim bankiem i często taką współpracę nawiązuje, a o klientów się nie boją bo dziadki i tak tam konto mają. Co do przelewów BUK SKRILL BANK, sytuacja analogiczna, przelew również może zostać sprawdzony przez nadgorliwca, szansa również oscyluje w granicach 0,000001. Jak coś wykażą można powiedzieć, że się prostytuowało lub zbierało runo leśne, to jest zwolnione z podatku .
Roliczę przy okazji podane kupony :
Węgry i over 1,5
Szwajcaria race to 9rr
BiH -1
Roliczę przy okazji podane kupony :
Węgry i over 1,5
Szwajcaria race to 9rr
BiH -1