>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Za wypłatę na konto przy sumach mniejszych niż 3 zera szansa jest zerowa. Po pierwsze bank takich przelewów ma setki i nikt się tym nie zajmuje.Przy BaHu ludzie wpadli bo celni mieli na tacy 24 tysiące przelewów od graczy i każdy mogli przeanalizować. Na tę chwilę BAH ma już konto w banku o ile się nie mylę Austriackim, nikt nie pozwoli mu czegokolwiek w Polsce sponsorować, nie będzie podstawy do wejścia na konto. Aby konto było sprawdzone potrzebny jest sądowy nakaz.Jedyna szansa to nadgorliwy pracownik banku, ale tak jak mówiłem jak przyjdzie z graczem, który wypłacił 500zl to przełożeni nawet takiego śmieciowego PKO go wyśmieją. Suma od której bank musi przesyłać celnym informacje to około 5 tysięcy euro, co nie znaczy, że nie może przesłać informacji o mniejszej kwocie.Ale tak jak mówiłem, przelewem poniżej 1k nikt się nie zajmię, mała szansa też co do przelewu około 5 tysięcy złotych.Banki dbają o renomę, zwłaszcza te z zagranicznymi &quot;korzeniami&quot; i żaden nie chcę narobić sobie smrodu, ze udostępniają służbom dane klientów. Co innego PKO, który jest polskim bankiem i często taką współpracę nawiązuje, a o klientów się nie boją bo dziadki i tak tam konto mają. Co do przelewów BUK SKRILL BANK, sytuacja analogiczna, przelew również może zostać sprawdzony przez nadgorliwca, szansa również oscyluje w granicach 0,000001. Jak coś wykażą można powiedzieć, że się prostytuowało lub zbierało runo leśne, to jest zwolnione z podatku :p.

Roliczę przy okazji podane kupony :
Węgry i over 1,5 ✅
Szwajcaria race to 9rr ⛔
BiH -1 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +7
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Nie wiem jak wy ale ja lubie te przerwy na reprezentacje ????
Bardzo dużo typów wchodzi, rzadko kiedy zdarzają się mega sensacje i idzie zarobić na tym ^^

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
No w teorii tak, ale to też trzeba ocenić ryzyko i stwierdzić jednoznacznie że białoruś jakimś bogiem futbolu nie jest ^^ Swoją drogą przy 1:0 i czerwonej luksemburgu można było zamknąć z 99,5% zysku ???? ?
A dobre w reprezentacjach jest to że są naprawdę wysokie kursy nieraz.

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tenis&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;

&lt;/td&gt;&lt;th&gt;R. Olivo - J. Londero&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;2 set - zwycięzca&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt; &lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: R. Olivo&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;1.70&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
atakuje za drobne
&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tenis&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;

&lt;/td&gt;&lt;th&gt;Gonzales R. - Clezar G.&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;mecz&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt; &lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: Gonzales R.&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;4.00&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Chcę wypłacić jakieś 4 tys. złotych z bet365 do mbanku, mam rozumieć że nie mam czego się obawiać?
jak wypłacałeś już wcześniej takie kwoty na konto to nie ma sie czego obawiać. Nawet jeżeli tego nie robiłeś to i tak , 4000 to raczej zbyt mało żeby ktokolwiek się tym przejmował. Nie popadajmy w paranoję ;)

wisniowy 126

wisniowy

Użytkownik
jak wypłacałeś już wcześniej takie kwoty na konto to nie ma sie czego obawiać. Nawet jeżeli tego nie robiłeś to i tak , 4000 to raczej zbyt mało żeby ktokolwiek się tym przejmował. Nie popadajmy w paranoję ;)
Ale i tak najlepiej zabezpieczyć się Skrillem i wykupić kartę ;)

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
Oczywiście że tak najlepiej, ale jak kolega nie ma tego rozwiązania, to zbytnio wyboru innego nie ma ????

A po co?
Do konca pazdiernika KE ma wydac opinie co do naszej nowej ustawy hazardowej, jak nie bedzie miala zastrzezen to prawdopodobnie skonczy sie eldorado i albo zostanie forbet/sts albo wlasnie adres ip z innego kraju jezeli wiesz ocb

matiee 407

matiee

Użytkownik
a propo ustawy.
lepiej żeby zostało tak jak jest, czy niech coś zmienią ???? ???
chodzi mi o takich ludzi jak my, czyli grających na &quot;zagranicznych&quot; bukach

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom