>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
magik90 3K

magik90

Użytkownik
To też ból, ale wiesz, ty przynajmniej miałeś możliwość zamykania ^^ ja od początku takiej możliwości nie mam ????
no właśnie nie miałem, pisałem rano, że wróciłem do domu i nie miałem dostępu do neta patrzę a tu tylko Walia...była 5 cyfrówka do wyjęcia którą miałem wjechać dziś w Zvereva który gładko wygrał....

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Podbijam pytanie. Wypłacał buk -&gt; bank czy buk -&gt; skrill -&gt; bank?

wypłacając buk-&gt; skrill -&gt; bank
tak naprawdę cię mogą w pompkę cmoknąć, bo to tak samo jakbyś wypłacał z paypala i skrill nie ma prawa udostępnić danych skąd masz pieniądze ;) ...
Jeżeli się mylę to mnie poprawcie, ale dla mnie to jest tak logiczne jak fakt, że jutro mamy wtorek...

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Odezwij się na priv. Studiuje prawo, temat mnie interesuję.

Ale wnioskuje po tym, że piszesz, ze skarbówka to raczej niekoniecznie za przelew od buka, tylko oszustwo podatkowe.
no pewnie że za oszustwo podatkowe, bo w teorii wypłacać od buka może ale musi odciągnąć potem podatek od wygranej ^^

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Jeżeli się mylę to mnie poprawcie, ale dla mnie to jest tak logiczne jak fakt, że jutro mamy wtorek...
Nie mylisz się, ale jeśli jesteś podejrzany o naprawdę duże sprawy to i Skrill przy otrzymaniu pisemka z &quot;góry&quot; naszego kraju będzie musiał udostępnić dane. No ale umówmy się, że nikt tutaj nie zajmuje się terroryzmem.

cinoj 160

cinoj

Użytkownik
tak naprawdę cię mogą w pompkę cmoknąć, bo to tak samo jakbyś wypłacał z paypala i skrill nie ma prawa udostępnić danych skąd masz pieniądze ;) ...
No dla mnie to jasne nie było, bo parę lat wstecz ziomek wypłacił przez skrilla i dojechała go skarbówka. Fakt, że kwoty były znacznie wyższe.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Nie musi skrill udostępnić, ale jak najbardziej może taka wypłata zostać opodatkowana jak dochód z nieujawnionego źródła.

no pewnie że za oszustwo podatkowe, bo w teorii wypłacać od buka może ale musi odciągnąć potem podatek od wygranej ^^
Wypłacać od buka można, ale w praktyce jest to przyznanie się do przestępstwa.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom