no właśnie nie miałem, pisałem rano, że wróciłem do domu i nie miałem dostępu do neta patrzę a tu tylko Walia...była 5 cyfrówka do wyjęcia którą miałem wjechać dziś w Zvereva który gładko wygrał....To też ból, ale wiesz, ty przynajmniej miałeś możliwość zamykania ^^ ja od początku takiej możliwości nie mam ????
Podbijam pytanie. Wypłacał buk -> bank czy buk -> skrill -> bank?
no pewnie że za oszustwo podatkowe, bo w teorii wypłacać od buka może ale musi odciągnąć potem podatek od wygranej ^^Odezwij się na priv. Studiuje prawo, temat mnie interesuję.
Ale wnioskuje po tym, że piszesz, ze skarbówka to raczej niekoniecznie za przelew od buka, tylko oszustwo podatkowe.
Euronet na pewnoAlior bank jakie firmy wpłatomatów ma?
Nie mylisz się, ale jeśli jesteś podejrzany o naprawdę duże sprawy to i Skrill przy otrzymaniu pisemka z "góry" naszego kraju będzie musiał udostępnić dane. No ale umówmy się, że nikt tutaj nie zajmuje się terroryzmem.Jeżeli się mylę to mnie poprawcie, ale dla mnie to jest tak logiczne jak fakt, że jutro mamy wtorek...
No dla mnie to jasne nie było, bo parę lat wstecz ziomek wypłacił przez skrilla i dojechała go skarbówka. Fakt, że kwoty były znacznie wyższe.
Mogło być 2:2 teraz :grin::grin::grin:OVER 2.5 SIEDZI DZIĘKI ANDORO!
Dzięki, dzięki ????Mogło być 2:2 teraz :grin::grin::grin:
Valentine niekoniecznie. I widzę dorobiłeś się MOD-a gratuluję
I po co było tak panikowaćBośnia 1.73
Bet365
Nie musi skrill udostępnić, ale jak najbardziej może taka wypłata zostać opodatkowana jak dochód z nieujawnionego źródła.
Wypłacać od buka można, ale w praktyce jest to przyznanie się do przestępstwa.no pewnie że za oszustwo podatkowe, bo w teorii wypłacać od buka może ale musi odciągnąć potem podatek od wygranej ^^
Coś na nockę?Dzięki, dzięki ????
A to już od jakiegoś czasu jestem modem esportu ???? Możliwe że nie było to wcześniej widoczne albo coś ^^
Niestety dzisiaj w nocy przerwa w meczach esl w ameryce. tak samo przerwa w mistrzostwach w lolu, więc dopiero kolejne mecze jutro będą ????Coś na nockę?