airkordan23
Użytkownik
Całoroczny cwaniak durny nie rozliczył mi handi na pierwszą mapę myszy i nie moge zamyakc bosniakow ; /
stream do bosniakow?
stream do bosniakow?
zero ambicji , niestety ja też się nie popisałem tym typem<table class="selected_bets overview"><tbody><tr class="tenis"><td rowspan="2" class="sport">
</td><th>L. Sonego - F. Dancevic</th><td rowspan="2" class="cancel">
</td></tr><tr class=""><td class="type">2 set - ilość gemów</td></tr><tr class=""><td class="icon">
</td><td class="bet">Typ: więcej niż 9.5</td><td class="odd">1.67
</td></tr></tbody></table>
ahahahha mam dokładnie to samo i to grubo pograne :/Całoroczny cwaniak durny nie rozliczył mi handi na pierwszą mapę myszy i nie moge zamyakc bosniakow ; /
stream do bosniakow?
Ich over mi zamyka. Sądzać po statach strasznie cisną. Ogląda ktoś? Bo kurs na over wygląda ciekawie.Szwajcaria straszny syf.
Powiedz jeszcze, na jakiej podstawie tzn. na jakim przepisie prawnym skierowany jest ku niemu akt oskarżenia.będzie miał sprawę i wszystko, ale prawnik uprzedził go że może być przygotowany na kwotę w tych granicach.
dziwne wyniki jakoś tak przypadkowo zawsze mają coś wspólnego z włoskimi graczami ...Wiem oglądałem. Nie chcesz wiedzieć ile wisiało na giełdzie na 2:0 dla przeciwnika. Obłowił się pajac.
nie zawiódł<table class="selected_bets overview"><tbody><tr class="tenis"><td rowspan="3" class="flag">
</td><td rowspan="2" class="sport">
</td><th>Shapovalov D. - Smyczek T.</th><td rowspan="2" class="cancel">
</td></tr><tr class=""><td class="type">ilość gemów w całym meczu</td></tr><tr class=""><td class="icon">
</td><td class="bet">Typ: mniej niż 18.5</td><td class="odd">1.60
było blisko przełamał a później znowu się połamał<table class="selected_bets overview"><tbody><tr class="tenis"><td rowspan="2" class="sport">
</td><th>R. Ortega-Olmedo - J. Lizariturry</th><td rowspan="2" class="cancel">
</td></tr><tr class=""><td class="type">1 set - ilość gemów</td></tr><tr class=""><td class="icon">
</td><td class="bet">Typ: więcej niż 9.5</td><td class="odd">2.25
No cóż, niektórzy napastnicy gdy mają zbyt dużo opcji to koniec końców nie wykorzystują żadnej. Często się to powtarza :razz:Co dżeko teraz sam na sam zmarnował... Mógł zrobić dosłownie wszystko...
jak masz duży zysk to zamykaj... pewnie wcisną ale jeżeli masz już 90% zysku to chyba nie warto ryzykować...Belgia wciśnie ? kupon zamyka overek 5.5 .. ???? zamykać ?
Szwajcaria nic nie gra, raczej zostanie 1-0Ich over mi zamyka. Sądzać po statach strasznie cisną. Ogląda ktoś? Bo kurs na over wygląda ciekawie.
rogi juz chyba po ptokach, bramki na poczatku ustawily im meeczjak masz duży zysk to zamykaj... pewnie wcisną ale jeżeli masz już 90% zysku to chyba nie warto ryzykować...
Ja potrzebuje 1 korek francuzów i 4 portugalii...
Jak zawsze ładują mnóstwo korków to z wyspami owczymi mają tylko 4...
( powinien podziękować Milkinosowi za prezent w postaci tego zwycięstwa ) :grin:Bingham @ 4