Zamknąłem bez straty. Nie podoba mi się ten Gonzlez .... pff Może będę się bił w pierś ale nie nie nie przy 6-5 dla niegoPobrałem go mocno < za @2,50 bet365
edit1: 6-6 i TB
Zamknąłem bez straty. Nie podoba mi się ten Gonzlez .... pff Może będę się bił w pierś ale nie nie nie przy 6-5 dla niegoPobrałem go mocno < za @2,50 bet365
Edytuje, bo nie zauważyłem wahania kursów. Na stronie Telekomu brak info o składach jeszcze, ale kurs poleciał do góry lekko na Veszprem. Polecam się jeszcze wstrzymać, bo linia może zjechać w dół.Trzeba poczekać na info na stronie Veszpremu, ewentualnie na zjazd linii.
Dodatkowo :
Po za tym ja swoje typy w ręczną opieram w 80% na aspekcie psychologicznym, później sportowym, więc typ i tak jest do gry nawet teraz - ale może się okazać, że poczekanie zaowocuje lepszym kursem.
można i więcejale macie problem wykupujecie karte skrill 40zł na rok i wypłacaie 1k dziennie i po problemie...
następny<table class="selected_bets overview"><tbody><tr class="tenis"><td rowspan="2" class="sport">
</td><th>R. Olivo - J. Londero</th><td rowspan="2" class="cancel">
</td></tr><tr class=""><td class="type">2 set - zwycięzca</td></tr><tr class=""><td class="icon">
</td><td class="bet">Typ: R. Olivo</td><td class="odd">1.70
</td></tr></tbody></table>
jeśli tenis to tylko z Zizouu mam nadzieję że korzystacieatakuje za drobne
<table class="selected_bets overview"><tbody><tr class="tenis"><td rowspan="2" class="sport">
</td><th>Gonzales R. - Clezar G.</th><td rowspan="2" class="cancel">
</td></tr><tr class=""><td class="type">mecz</td></tr><tr class=""><td class="icon">
</td><td class="bet">Typ: Gonzales R.</td><td class="odd">4.00
Dokładnie, wstrzymam się jeszczez tak samo było w meczu z Balmazujvaros. Trzeba też pośledzić Balaton bo oni też w niedzielę grali w EHFIE i dosyć się męczyli ( nie pamiętam ile się skończyło)Uważaj, juz poprzednio na mecz z Komloi trener wziął rotacje skladu. A teraz przeciwnik zdecydowanie lepszy.
nie mogło byc inaczej<table class="selected_bets overview"><tbody><tr class="tenis"><td rowspan="2" class="sport">
</td><th>R. Olivo - J. Londero</th><td rowspan="2" class="cancel">
</td></tr><tr class=""><td class="type">3 set - ilość gemów</td></tr><tr class=""><td class="icon">
</td><td class="bet">Typ: więcej niż 9.5</td><td class="odd">1.80
Overek w meczu Knicks; )ktos cos na NBA?
Cavaliers - Hawks over 199,5 tak dołożę do tego.Overek w meczu Knicks; )