noname007x
Użytkownik
Są już gdzieś kursy na walkę Pudziana z Popkiem ?
skończ już gościuLudzie Svitolina to wygra a handi +4.5 ogarnie jak nic.
SKoro piszesz Catche to chyba pojecia o csie nie masz :zoltakartka:IGame z meczu na mecz coraz lepiej. Na catche Kinguin wcale mocne nie jest a Igame na catche powalczył z Norwegami, którzy są mocniejsi od polskiej grupy. Nie wydaje mi się aby Polacy byli takimi faworytami na 3 mapie szczególnie po przegranej drugiej.
Dlatego:
3 mapa:
Igame +3,5 1,869
Igame 2,82
Jak można pisać, że Polacy nie są mocni na cache, jak jest to ich jedna z najlepszych map?IGame z meczu na mecz coraz lepiej. Na catche Kinguin wcale mocne nie jest a Igame na catche powalczył z Norwegami, którzy są mocniejsi od polskiej grupy. Nie wydaje mi się aby Polacy byli takimi faworytami na 3 mapie szczególnie po przegranej drugiej.
Dlatego:
3 mapa:
Igame +3,5 1,869
Igame 2,82
Gol do przerwy w meczu
St. Pauli II @ 2.10
Super kanał, kurniki męskie też pokazują.@mati89
Nie masz Super Tennis przypadkiem? Mają wykupione co tylko jeśli chodzi o WTA. Przy okazji można się nauczyć kilku włoskich, tenisowych powiedzonek ????
To fakt, kanał genialny. Poza tym idealnie dopracowana ramówka wydarzeń na http://www.supertennis.tvSuper kanał, kurniki męskie też pokazują.
Nie wiem jak na kablówkach, ale na nc+ czy polsacie napewno jest.
a co mają pisać jak topi kupony?specjaliści cały czas musza pisac jaka to ona słaba bla bla bla -.- Serio ludzie...
zwrotbague +4,5 2
Bycie mocnym a najlepsza mapa to nie to samo ???? Patrząc jak Igame rozwija się na tym turnieju i zgrywa mam prawo sądzić, że to są drużyny o podobnych umiejętnościach.Jak można pisać, że Polacy nie są mocni na cache, jak jest to ich jedna z najlepszych map?
A z czego tu się cieszyć, ze tylko o Swój biznes dba? Nie, nie stawiam tenisa:]Podziwiam was chłopaki zamiast sie cieszyć ze mamy bardzo dobra tenisistkę to siedzący przed komputerami specjaliści cały czas musza pisac jaka to ona słaba bla bla bla -.- Serio ludzie...