>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
@mati89
Nie masz Super Tennis przypadkiem? Mają wykupione co tylko jeśli chodzi o WTA. Przy okazji można się nauczyć kilku włoskich, tenisowych powiedzonek ????

G 68

grota

Użytkownik
Heh chciałem za drobne zagrać tranmere - wrexham bts w 63 minucie przy 0-0 ale jestem na telefonie i w tej apce zapisuje się ostatnia stawka jaka się grało. A co gorsze jednym kliknięciem można zagrać za tą stawkę. No i palec mi się omsknal i poszło grubiej. Na szczęście minute po obstawieniu wpadło na 1-0 więc mogłem zamknąć za wysokość stawki. Jestem na zero i jeszcze może być trzykrotnosc stawki do przodu jak wpadnie na 1-1 ;p uff

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
IGame z meczu na mecz coraz lepiej. Na catche Kinguin wcale mocne nie jest a Igame na catche powalczył z Norwegami, którzy są mocniejsi od polskiej grupy. Nie wydaje mi się aby Polacy byli takimi faworytami na 3 mapie szczególnie po przegranej drugiej.
Dlatego:
3 mapa:
Igame +3,5 1,869
Igame 2,82

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
IGame z meczu na mecz coraz lepiej. Na catche Kinguin wcale mocne nie jest a Igame na catche powalczył z Norwegami, którzy są mocniejsi od polskiej grupy. Nie wydaje mi się aby Polacy byli takimi faworytami na 3 mapie szczególnie po przegranej drugiej.

Dlatego:

3 mapa:
Igame +3,5 1,869
Igame 2,82
SKoro piszesz Catche to chyba pojecia o csie nie masz :zoltakartka:

crisoo 398

crisoo

Użytkownik

Dlatego:

3 mapa:
Igame +3,5 1,869
Igame 2,82
Jak można pisać, że Polacy nie są mocni na cache, jak jest to ich jedna z najlepszych map?

H 902

hank

Użytkownik
@mati89

Nie masz Super Tennis przypadkiem? Mają wykupione co tylko jeśli chodzi o WTA. Przy okazji można się nauczyć kilku włoskich, tenisowych powiedzonek ????
Super kanał, kurniki męskie też pokazują.

Nie wiem jak na kablówkach, ale na nc+ czy polsacie napewno jest.

F 129

fascio

Użytkownik
Podziwiam was chłopaki zamiast sie cieszyć ze mamy bardzo dobra tenisistkę to siedzący przed komputerami specjaliści cały czas musza pisac jaka to ona słaba bla bla bla -.- Serio ludzie...

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Jak można pisać, że Polacy nie są mocni na cache, jak jest to ich jedna z najlepszych map?
Bycie mocnym a najlepsza mapa to nie to samo ???? Patrząc jak Igame rozwija się na tym turnieju i zgrywa mam prawo sądzić, że to są drużyny o podobnych umiejętnościach.
Pisałem z telefonu dlatego przejęzyczenie.

kapri76 241

kapri76

Użytkownik
Podziwiam was chłopaki zamiast sie cieszyć ze mamy bardzo dobra tenisistkę to siedzący przed komputerami specjaliści cały czas musza pisac jaka to ona słaba bla bla bla -.- Serio ludzie...
A z czego tu się cieszyć, ze tylko o Swój biznes dba? Nie, nie stawiam tenisa:]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom