A o czyj ma dbać ? Twój ?A z czego tu się cieszyć, ze tylko o Swój biznes dba? Nie, nie stawiam tenisa:]
W cyfrowym polsacie 123To fakt, kanał genialny. Poza tym idealnie dopracowana ramówka wydarzeń na http://www.supertennis.tv
NC+ 306, w Polsacie też miałem ale nie pamiętam kanału.
Nie, niech dba o swój tylko to akurat nie jest dla mnie powód do dumy ze nosi polskie nazwisko. Sorry nie będę się unosił patriotycznie bo to Polka jest, bo akurat ona niewiele dla kraju zrobiłaA o czyj ma dbać ? Twój ?
Nie, niech dba o swój tylko to akurat nie jest dla mnie powód do dumy ze nosi polskie nazwisko. Sorry nie będę się unosił patriotycznie bo to Polka jest, bo akurat ona niewiele dla kraju zrobiła
2:6 iziSelby - Trump - under 8,5 @1.90 bet365. Mareczek dzisiaj katastrofa, powinno być 4:0 po pierwszej parti, uratowała go wbita przez przypadek żótła. Odstawne źle, wbija źle
Na przykład, jeśli nie miała chęci walczyć na olimpiadzie to mogła oddać swoje miejsce komuś innemu kto by chociaż powalczył a nie lecieć na darmowy shoping. Nie poraz pierwszy to sie zdarzylo i nie poraz ostatni zapewne. Niech sobie zarabia kasę, nic mi do tego, ale skoro zgadza sie reprezentować swoją ojczyznę to niech to robi godnie, a nie to co pokazuje grając dla repry.Haha to miała brać miecz i walczyć ? Jakie Wy ludzie macie dziwne odruchy. Ona jest sportowcem a nie politykiem. A co zrobił takiego Małysz dla przykładu ?
A bo Ty wiesz, że odpuściła fakt. Nie masz pojęcia o czym mówisz.Na przykład, jeśli nie miała chęci walczyć na olimpiadzie to mogła oddać swoje miejsce komuś innemu kto by chociaż powalczył a nie lecieć na darmowy shoping. Nie poraz pierwszy to sie zdarzylo i nie poraz ostatni zapewne. Niech sobie zarabia kasę, nic mi do tego, ale skoro zgadza sie reprezentować swoją ojczyznę to niech to robi godnie, a nie to co pokazuje grając dla repry.
Nie, walczyła jak lwica, było naprawdę widać po niej ta wole walki:grin: A rakietę to wzięła na kort chyba żeby odganiać moskity. Ty masz za to pojęcie....A bo Ty wiesz, że odpuściła fakt. Nie masz pojęcia o czym mówisz.
Na teraz Dignitas vs Godsent 1 1.44
Godsent grało przed chwila trzy mapy, ciezki rywal, krotka przerwa. Dignitas to wezmie.
Czyli Djokovica też trzeba wychłostać?Na przykład, jeśli nie miała chęci walczyć na olimpiadzie to mogła oddać swoje miejsce komuś innemu kto by chociaż powalczył a nie lecieć na darmowy shoping. Nie poraz pierwszy to sie zdarzylo i nie poraz ostatni zapewne. Niech sobie zarabia kasę, nic mi do tego, ale skoro zgadza sie reprezentować swoją ojczyznę to niech to robi godnie, a nie to co pokazuje grając dla repry.
No właśnie , wielu "znafcom" wydaje się że z Isią można wygrać silnie bijąc i troszkę trafiać , bo przecież "biedaczka w ogóle w tenisa grać nie umie"...Podziwiam was chłopaki zamiast sie cieszyć ze mamy bardzo dobra tenisistkę to siedzący przed komputerami specjaliści cały czas musza pisac jaka to ona słaba bla bla bla -.- Serio ludzie...
Właśnie tak -.- ludzie sa dziwni serio zamiast sie cieszyć z sukcesów rodaczki to bedą szukać i wymyślać jakby grała tak słabo i potrafiła wygrać tylko ze słabymi to nie była by tu gdzie jest w tym momencie.No właśnie , wielu "znafcom" wydaje się że z Isią można wygrać silnie bijąc i troszkę trafiać , bo przecież "biedaczka w ogóle w tenisa grać nie umie"...
i jak ona w ogóle śmie wygrywać w turniejach WTA ????????: