Który to Jońca? Ten co komentuje na stronie? Jeżeli tak, to masz rację, irytujący.ale mnie irytuje ten Jońca, aż wyłączyłem dźwięk transmisji
ogarnie 7:5 albo najwyzej w tie breaku, nie boj zaby ????Svitolina 5-3 30-0 i pewnie skonczy sie 5-7 ????
tak, ta kobieta jest zdecydowanie lepsza (chyba Sakowicz-Kostecka)Który to Jońca? Ten co komentuje na stronie? Jeżeli tak, to masz rację, irytujący.
Jak Polka przegrywała 3:5, to już zaczął mówić, ze może jej nie zalezy, że miała mało odpoczynku. Masakratak, ta kobieta jest zdecydowanie lepsza (chyba Sakowicz-Kostecka)
Lepsza, jak nie komentuje Rydwana. Gdy jednak Polka jest na korcie to obydwoje są podnieceni, że obawiam się że majty mają mokre. Nie da się słuchać, ja oglądam na Super Tenis.tak, ta kobieta jest zdecydowanie lepsza (chyba Sakowicz-Kostecka)
to prawda, irytujące jest strasznie niedocenianie rywalek Polki i gloryfikowanie tylko jej zagrańLepsza, jak nie komentuje Rydwana. Gdy jednak Polka jest na korcie to obydwoje są podnieceni, że obawiam się że majty mają mokre. Nie da się słuchać, ja oglądam na Super Tenis.
Boją się z Radwańską grać na małe pola - zresztą, wiadomo dlaczego. Taka blokada psychiczna nawet nie pozwala zauważyć, że Iśka stoi czasami za linią.nie wiem dlaczego rywalki boją się grać skróty ;p
to jest chyba całe clue ostatnich meczów Radwańskiej. Caro też nie potrafiła zagrać któtko ...Boją się z Radwańską grać na małe pola - zresztą, wiadomo dlaczego. Taka blokada psychiczna nawet nie pozwala zauważyć, że Iśka stoi czasami za linią.
W punkt, ale największym fenomenem jest to, że ludzie zachwycają się tym jak Agnieszka biega od bandy do bandy.Wylaczylem streama. Szkoda mi czasu na robienie sobie nadziei.
Bedzie jak zwykle 2-0 dla Radwanskiej. Isia Pisia sobie bedzie wgyrywac meczyki dopoki nie trafi na kogos kto bije mocno i trafia troszke w kort. I tak cala kariere.