>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
M 2,5K

mati89

Forum VIP
ale mnie irytuje ten Jońca, aż wyłączyłem dźwięk transmisji
Svitolina nie trafiła smecza, Radwańska wybroniła i nastąpiła dalsza wymiana którą ostatecznie wygrała Aga, po czym Jońca &quot;na Boga, ile można rozgrywać taki punkt&quot; ????

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
ale mnie to wnerwia w bet365
chce postawic na wygraną gema w meczu np radwanskiej ale klikajac pozycje sie przesuwająi obstawiam na wygrana punktu w gemie
naszczescie wygrana ale emocje mi zafudowali zajebiste

R 813

robssson

Użytkownik
tak, ta kobieta jest zdecydowanie lepsza (chyba Sakowicz-Kostecka)
Jak Polka przegrywała 3:5, to już zaczął mówić, ze może jej nie zalezy, że miała mało odpoczynku. Masakra

PS. Jak frajersko teraz ukrainka oddała to prowadzenie, to szkoda mówić.

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Lepsza, jak nie komentuje Rydwana. Gdy jednak Polka jest na korcie to obydwoje są podnieceni, że obawiam się że majty mają mokre. Nie da się słuchać, ja oglądam na Super Tenis.
to prawda, irytujące jest strasznie niedocenianie rywalek Polki i gloryfikowanie tylko jej zagrań
btw Radawńska stoi parę metrów za linią końcową a Svita gra ciągle długie piłki, nie wiem dlaczego rywalki boją się grać skróty ;p

prof 62,1K

prof

Użytkownik
Wylaczylem streama. Szkoda mi czasu na robienie sobie nadziei.
Bedzie jak zwykle 2-0 dla Radwanskiej. Isia Pisia sobie bedzie wgyrywac meczyki dopoki nie trafi na kogos kto bije mocno i trafia troszke w kort. I tak cala kariere.

zizouu 191

zizouu

Użytkownik
&lt;table class=&quot;selected_bets overview&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;tenis&quot;&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;sport&quot;&gt;

&lt;/td&gt;&lt;th&gt;Svitolina E. - Radwańska A.&lt;/th&gt;&lt;td rowspan=&quot;2&quot; class=&quot;cancel&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;type&quot;&gt;2 set - zwycięzca&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;&quot;&gt;&lt;td class=&quot;icon&quot;&gt; &lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet&quot;&gt;Typ: Svitolina E.&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;odd&quot;&gt;3.25&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Boją się z Radwańską grać na małe pola - zresztą, wiadomo dlaczego. Taka blokada psychiczna nawet nie pozwala zauważyć, że Iśka stoi czasami za linią.
to jest chyba całe clue ostatnich meczów Radwańskiej. Caro też nie potrafiła zagrać któtko ...

Boże ten Jońca to jest dramat, przy 5-1 i zepsutej piłce Radwańskiej przy siatce kwękał że czemu tak że nie mozna odpowiadać tak trudnym zagraniem ale już przy 6-2 i wyrzuconej przez Agę piłce stwierdził ze trzeba ryzykować ???? dramat

H 902

hank

Użytkownik
Wylaczylem streama. Szkoda mi czasu na robienie sobie nadziei.
Bedzie jak zwykle 2-0 dla Radwanskiej. Isia Pisia sobie bedzie wgyrywac meczyki dopoki nie trafi na kogos kto bije mocno i trafia troszke w kort. I tak cala kariere.
W punkt, ale największym fenomenem jest to, że ludzie zachwycają się tym jak Agnieszka biega od bandy do bandy.
Co do tych komentatorów jeszcze, Jońca to idiota, który ma bardzo blade pojęcie o tenisie, dla niego jak dużo biegasz i przebijasz to jesteś gracz. Jak grasz efektowne kończące, to już niekoniecznie, bo przecież w końcu popsujesz. Dzisiaj ile było narzekania rano na meczu Keys z Kontą, że tyle błędów.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom