seba6
Użytkownik
Przeciwko wszystkim:
Ferrer +4.5 @2
Ferrer to walczak jakich mało i tanio skóry nie odda
Przeciwko wszystkim:
Ferrer +4.5 @2
Ferrer to walczak jakich mało i tanio skóry nie odda
Łatwo.
Hala imo sprzyja w stronę Dimy i ja dzisiaj tak idę.Oglądał ktoś Raonica? Tylko z Jazirim miał spacerek, a tak to trochę go walki mecze kosztowały, więc może wcale nie jest w takiej super formie?
Dimitrov zaskakuje co mecz, bardzo fajnie gra, z Nadala zrobił ścierkę, łyknął Pouille który jest w nieziemskiej formie, do tego dochodzi H2H na korzyść Dimy.
Skłaniał bym się pójść w stronę Dimitrova dzisiaj, ale chciałbym poznać zdanie kogoś kto oglądał Raonica - jest do ruszenia przy swoim serwisie czy nie?
Gol do przerwy w meczu
Fredensborg @ 2.10
Prosze ciebie, sprawdz maila ???? ????Uwaga uwaga
Proszę sprawdźcie wszyscy jak macie w meczu Dania-Singapour handicapy na 2 mapę.
CS:GO-> World championship-> rundy handicap
Czy u was także jest Dania +9.5?
Jeżeli tak to gracie to stawiając nawet domy. Nie wiem dlaczego ale jest dania- +9.5 a na Singapur -9.5. Ewidentny błąd bukmachera, ciekawe jak to rozliczą, ja już władowałem w to wszystko co mam ????
Dla porównania pinnacle ma na obie mapy -9.5 na danie ????
Na Bet365 jest ok Dania -9.5Uwaga uwaga
Proszę sprawdźcie wszyscy jak macie w meczu Dania-Singapour handicapy na 2 mapę.
Jeżeli tak to gracie to stawiając nawet domy. Nie wiem dlaczego ale jest dania- +9.5 a na Singapur -9.5. Ewidentny błąd bukmachera, ciekawe jak to rozliczą, ja już władowałem w to wszystko co mam ????
U mnie Dania -9,5. Dostaniesz zwrot ????Uwaga uwaga
ale z tego co widziałem 2 karne nie trafione... masakra. Przy 11-11 zawiache złapały, że hejHejka; 1 kuponik na dziś
+2,5 dla Islandii w 1 połowie @ 1,75 bet365
*ręczna
Ja naliczyłem 4 :/ Ale powinny to ogarnąć, wczoraj ze Szwedkami też I połowę zagrały tragicznie a w drugiej się spięły. Zauważyłem, że w I eksperymentują ( jakieś zmiany bramkarki na zawodniczkę z pola), a w drugiej grają normalnie.ale z tego co widziałem 2 karne nie trafione... masakra. Przy 11-11 zawiache złapały, że hej
No to nieźle. Akurat widziałem dwa... dobrze , ze tych koljnych dwóch nie widziałem bo bym się tylko nawkur...rzał xDJa naliczyłem 4 :/ Ale powinny to ogarnąć, wczoraj ze Szwedkami też I połowę zagrały tragicznie a w drugiej się spięły. Zauważyłem, że w I eksperymentują ( jakieś zmiany bramkarki na zawodniczkę z pola), a w drugiej grają normalnie.