>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Oglądał ktoś Raonica? Tylko z Jazirim miał spacerek, a tak to trochę go walki mecze kosztowały, więc może wcale nie jest w takiej super formie?
Dimitrov zaskakuje co mecz, bardzo fajnie gra, z Nadala zrobił ścierkę, łyknął Pouille który jest w nieziemskiej formie, do tego dochodzi H2H na korzyść Dimy.
Skłaniał bym się pójść w stronę Dimitrova dzisiaj, ale chciałbym poznać zdanie kogoś kto oglądał Raonica - jest do ruszenia przy swoim serwisie czy nie?
Hala imo sprzyja w stronę Dimy i ja dzisiaj tak idę.

wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
Selby - Trump - under 8,5 @1.90 bet365. Mareczek dzisiaj katastrofa, powinno być 4:0 po pierwszej parti, uratowała go wbita przez przypadek żótła. Odstawne źle, wbija źle

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Uwaga uwaga
Proszę sprawdźcie wszyscy jak macie w meczu Dania-Singapour handicapy na 2 mapę.
CS:GO-&gt; World championship-&gt; rundy handicap
Czy u was także jest Dania +9.5?
Jeżeli tak to gracie to stawiając nawet domy. Nie wiem dlaczego ale jest dania- +9.5 a na Singapur -9.5. Ewidentny błąd bukmachera, ciekawe jak to rozliczą, ja już władowałem w to wszystko co mam ????

Dla porównania pinnacle ma na obie mapy -9.5 na danie ????

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Uwaga uwaga
Proszę sprawdźcie wszyscy jak macie w meczu Dania-Singapour handicapy na 2 mapę.
Jeżeli tak to gracie to stawiając nawet domy. Nie wiem dlaczego ale jest dania- +9.5 a na Singapur -9.5. Ewidentny błąd bukmachera, ciekawe jak to rozliczą, ja już władowałem w to wszystko co mam ????

Prosze ciebie, sprawdz maila ???? ????

szpil 313

szpil

Użytkownik
Uwaga uwaga

Na Bet365 jest ok Dania -9.5

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Uwaga uwaga

U mnie Dania -9,5. Dostaniesz zwrot ????

BTW Islandia skuteczność w karnych 0/4 ????

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
valentine przecież to oczywiste, że dostaniesz za to zwrot ;) nawet jeśli się zobaczy takie wtopy, to lepiej zagrać i nie afiszować się z tym. Mi się 2 razy takie coś na betssonie udało.

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
✅ ale z tego co widziałem 2 karne nie trafione... masakra. Przy 11-11 zawiache złapały, że hej
Ja naliczyłem 4 :/ Ale powinny to ogarnąć, wczoraj ze Szwedkami też I połowę zagrały tragicznie a w drugiej się spięły. Zauważyłem, że w I eksperymentują ( jakieś zmiany bramkarki na zawodniczkę z pola), a w drugiej grają normalnie.

C 370

cinek9191

Użytkownik
Ja naliczyłem 4 :/ Ale powinny to ogarnąć, wczoraj ze Szwedkami też I połowę zagrały tragicznie a w drugiej się spięły. Zauważyłem, że w I eksperymentują ( jakieś zmiany bramkarki na zawodniczkę z pola), a w drugiej grają normalnie.
No to nieźle. Akurat widziałem dwa... dobrze , ze tych koljnych dwóch nie widziałem bo bym się tylko nawkur...rzał xD

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom